perjantai 27. tammikuuta 2023

Vanilijataivas oli liian makeaa.

 

27.01.2023
Valinjataivas oli liian makeaa

Atomi halkesi, joka aiheutti lämpöä. Se lämpö kuumensi vettä, joka muodostui höyryksi pyörittämään turbiinia, joka puolestaan jauhaa sähköä. Ydinvoimala siellä meren rannassa, rakennus - jonka katolla on taatusti kesäisin aika moinen määrä lokeista tullutta valkoita - siirtää sen sähkön voimalinjastoon, josta se päätyy stereoihin. Painoin valintanäppäintä CD. Moottori käynnistyi jälleen, ykkösien ja nollien vallatessa vanhan prosessorin joka muutti bitit musiikiksi.

CMX - Kreetan härkä. Iltapäiväkahvituokio vaniljanmakuisten pikkupullien kanssa. EAN (European Article Number) - koodiltaan 7311070006278 Pakkauksen kyljessä lukee suuraakkosin "TOIVOTTAVASTI MAISTUU"

Olen pahoillani, mutta tämä tuote Pågen Gifflar Vanilja Ei ole minun makuuni. Kaduttaa valintatilanne, ne alkuperäiset olisivat olleet parempia. Onko tämä siis suuri elämääni muuttava pettymys? Että tämä hetki oli se, kun sillä napsahti päässään ja uutisissa sitten kerrottasiin Pågenin leipomon tuhouduttua jossain räjähdyksessä?

Ei. ei minnä tolle raiteelle. Entäs jos mä laittaisin heille vain palautteeksi, että kaikki on hyvin. Tuote oli ensiluokkainen, mutten minä henkilökohtaisesti pitänyt sen mausta? Mitä tapahtuisi? Vastaisivatko he?

Kerran kun kokeilin tuota tuotevalitusta, niin sain huonosta ranskalaisesta viisi euroa valmistajalta pahoitteluiden kanssa.

"Jos et ole tyytyväinen ostamaasi Pågen-tuotteeseen, pyydämme kertomaan siitä meille."

Noin leipomo sanoo internetsivuillaan. No en kai mä ole tyytyväinen ja vastauksen odottelu saattaa nollata pettymykseni. Toisaalta se mitä tunnen on tyytyväisyyden ja pettymyksen välimaastossa.

No olivat ne vähän liian makeita.

Nyt heidän internetsivuillaan lukee "Viesti on lähetetty" Kehuin kyllä heidän muita tuotteitaan, joten tokkopa heiltä kirjepommia tulee vastaukseksi.

Mitä tulee vastaukseksi? Tulevaisuus tietää sen kertoa. Hyvää kymmensormijärjestelmän harjoittelua toi heidän nimensä: Pågen. Å - näppäintä harvemmin tulee käytettyä. Uusien googlen katunäkymien mukaan heille jos on asiaa, niin sinne pääsee tulevaisuudessa Raidejokerilla.

Jätetään heidät tällä kertaa rauhaan. Minä tulen kertomaan osoitteessa http://www.simopahula.fi mitä he vastasivat. Oli se heidän vastauksensa sitten väliltä.. valokopio jonkun miehen pakaroista asialliseen palautteeseen ja kiitokseksi palautteesta.

Kerta aloin kirjoittamaan palautteista, niin tässä sain vastauksen Telialta. Koska en tahtonut kyseiselle asiakaspalvelijalle mitään haittaa, hän käytti chat viestinnässään sanaa "oukkidoukki". Kerron mielipiteeni kirjaantumatta Telian omille sivuille. Siinä piti antaa sähköpostiosoite ja sen avulle he sitten olivat yhdistäneet asiat ja se asiakaspalvelija sai huudot.

Pyydän häneltä nyt anteeksi. Tarkoitukseni oli vain antaa yleistä palautetta, joka Telia voisi käyttää henkilökuntansa kouluttamisessa.

Toisaalta.. Elämän yksi opetus on se - ettet tee työtäsi kunnolla - saat kuulla asiasta.

Säätila tänään? Näyttää olevan pilvetöntä, pakkanen kiristyy. Tilannehuone-palvelun mukaan Kemissä sattui tänä aamuna siten, että Haapalankatu kutosessa aamupuuro paloi pohjaan.

Ei ollut nautinnollinen aamuhetki heilläpäin.

Tuosta tuli muistin toisen tapauksen, joka vähän häiritsi heidän aamuhetkeään. Tuttuni ja sen kumppani olivat kaikessa rauhassa juomassa aamukahvejaan - kun traktori syöksyi seinän läpi heidän vessaansa.

Sanottamattakin on selvää, että aamun rauhallisuus oli kutakuikin mennyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.