tiistai 17. tammikuuta 2023

pikatarina haavasta liioiltellusti

 Haavoitin eilen itseäni s-marketissa palauttaessani tölkkejä. Varokaa niiden suukappaleita. On siis mahdollista satuttaa itsensä sellaisessa. Veri virtasi, ihmiset liukastevat. Joku luuli asiaa terrori-iskuksi ja soitti apua.


Pelastuslaitoksen yksikköjä tulvi pihaan. Armeija eristi varmuustoimenpiteenä koko Jämsän muusta maasta, josta vissiin koitui pientä haittaa liikenteelle - niin raiteilla kun maantiellä. 

Yritin siinä selostaa, että vahinko tämä oli että saisko laastaria, muttei mua kuuneltu. olin saanut kyllä paperia - että vuotokohta oli ummessa. 

Median edustajia alkoi tulemaan paikalle, kaupan mainosnäytöt jostain syystä alkoivat näyttämään livekuvaa kaupan parkkipaikalta - johon oli tuotu jo panssarivaunuja, taisteluhelikoptereita sekä jokainen pelastuslaitosken yksikko lähikaupungeista. 

Vannoin, etten ole räjäyttämässä mitään ja ainoa pyyntöni olisi saada laastaria. 

Pyyntööni suostuttiin ja alkuperäisen hätäpuhelun tekiää alettiin syyttämään yleisen järjestyksen haittaamisesta. Raideliikenteen stoppi oli jo vaikuttanut pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteeseenkin sen lamauttavasti. 

Ysitiellä ruuhkat olivat kilometrejen mittaiset. 

He poistuvat paikalta. Mä hoidin loput tölkit palautuspisteeseen henkilökunnan siivotessa lattioita. 

Saamani laastari oli hyvää..

 

jep. näyte kirjoittamesta kai tää oli . idea vain kuivui kasaan. 

tämän tekstin voisin siirtää sivustoni olisiin LKS Luettavaa Kolmannelle Silmällesi. siellä on lisää samaa tyyliä olevia. 

www.simopahula.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.