perjantai 13. tammikuuta 2023

Puihin juuttuneita asioita

13.01.2023
Kissoja puissa?

On perjantai ja kolmastoista päivä. Tänäään siis on hyvä päivä marinoitua paraskevidekatriafobiallaan. Se on wikipedian mukaan tämän päivän pelko. Taikauskoinen käsitys oli, että perjantai on huonon onnen päivä ja lukuarvo 13 on onnen luku. Jossain epämääräisessä vaiheessa nämä kaksi käsitystä sulautuivat yhteen.

Legendan mukaan vuonna 1307 Ranskan kuningas vangitutti temppeliherrat, syyttäen heitä saatananpalvonnasta. Hän lähetti kirjeen kaupunkeihin, joissa temppeliherroja majaili ja määräsi kirjeen avattavaksi vasta 13. lokakuuta tuona vuonna. Temppeliherrat poltettiin roviolla tuolloin, mutta googlen mukaan se 13. päivä lokakuuta tuolloin vuonna 1307 osui torstaille.

Siitäkö tulee sanonta, jonka mukaan Torstai on Toivoa täynnä - mistä saa typerän autiosaari- vitsin aikaan isoilla alkukirjaimilla. Robinson Crusoe ja Perjantai erisnimenä.

Näin ollen.. Mitä jo on ehtinyt sattumaan ja oliko eilinen torstai toivoa täynnä? S-marketit mainostavat tätä nykyä "Hyllytä toiveesi" (hiton unelmanmurskaajat) Tässä välissä se oli pakko mainita.

Telia on perjantaiseen tapaan lähettänyt liittymieni saldoviestin, tullut kaverilta viestiä tulevasta tapahtumasta, josta olen todella onnellinen. akun varausta 45%.. Ja laite on valmiina. Tilannehuone sovellus latautunut.

Turussa eilen mies oli tiputtanut ilmeisesti vahingossa tavaraa Aurajoen jäälle, mennyt hakemaan sen tavaran ja tippunut jään läpi jokeen. Hänet pelastettiin. Satunnaisia palohälytyksiä ympäri valtakuntaa - eikä kissoja ollut puissa.

Brittien saarilla jäi lehmä puuhun kiinni viime vuonna. Nauta oli työntänyt päänsä puun koloon ja jäänyt kiinni. Tämä yksilö pelastettiin kyllä, https://www.upi.com/Odd_News/2022/09/02/odd-cow-stuck-rescue/1031662119743/ kertoo lisätietoja. älä vielä klikkaa sitä linkkiä nähdäksesi ensin ilmoituksen evästeistä ja sitten kuvan väliaikasesti päättömästä lehmästä. Sillä minulla on tietoa Jämsän torin joulukuusesta. Se on vinossa ja elen uhkasi uusia torin valoja. Siihen ei tiettävästi ole lehmää törmännyt, vaan myrskytuuli.

Merkintä alkaa mennä näemmä puihin ja päin mäntyä. Ok. mitä muuta ihmeellistä niihin puihin on juuttunut kiinni? Viime vuonna, jälleen Brittien saarilla puuhun jäi tällä kertaa sieltä pelastettiin nainen. En linkitä, sillä näkisit sivulla vain paloauton kuvan ja englanniksi saman tiedot - mitä tässä kerroin.

Löytyi kuvakavarkaadi. Puihin on juuttunut seuraavia asioita: Hevonen (päästään kiinni) , istuinpenkki, hautakivi, auto (tosin tässä tapauksessa kävi siten, että puu juuttui autoon kiinni ajan kanssa. Samaten muiden elottomien esineiden kanssa on käynyt)

On ihmisiäkin juuttunut päistään puihin kiinni. Mehän olemme tämän planeetan älykkäin eläinlaji.

kuvat löytyvät seuraavaa linkkiä klikkaamalla. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-5063663/Bizarre-photos-capture-trees-growing-unusual-items.html

Tulet näkemään myös auton puussa. Minun teoriani sille on se, että ensin se ajoneuvo hylättiin ja sen alla sattui kasvamaan vahva puu oikeassa kohdassa, jotta pystyi nostamaan sen auton ylös ajan kanssa.

Tai sitten kuva on trikkikuva, kyseessähän on internet - josta sen näin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.