lauantai 28. tammikuuta 2023

Tekstiarkistonäyte: Yksi ilta

 

Näyte Tekstiarkistostani



-----

YKSI ILTA

19.10.2014
YKSI ILTA
Tarina kaveriporukasta, hajonneesta ihmissuhteesta ja illan tapahtumista.


Se oli sellainen tavanomainen ilta heille. Kaupungilla. Sellaista iloluontoistahan se oli kaljojen kanssa oleskelua pitkin kaupunkia. Heitä oli Pasi, Olli ja Pekka. Pasilla oli huonoa oloa ollut jo pitkään eikä meillä muillakaan niin hohdokasta elämä ollut.

Yö oli ehtinyt jo tulla ja kaupunki hiljentynyt - mikä oli heistä vain mahtavaa. Koko kaupunki oli mennyt nukkumaan ja joistain kaukaa joku voimalaitos vain pumppasi sähköä katuvaloihin. Tämä oli poikien känninen perusajatus, jota humalatilan aiheuttama pieni ongelmista avautuminen omalla iloluonteisella tavallaan väritti. Mutta tämä ilta oli suunniteltu elämästä nautittavaksi ja 2/3 pojista piristyi Villen puheluun, kutsu tuli illanviettoon!

Kerrostalot ovat kuin pimeyden alttarille pinottuja ruumisarkkuja. Tuosta huolimatta kaverit ovat Pasin vastustuksesta huolimatta suuntaamassa Villen kämpille, siitä välittämättä - että Ville on nykyään Pasin entisen naisen, Veeran, kanssa eikä mies tilannetta oikein hallitse. Varsinkaan kun on alkoholia nautittu. .....


....

Lue teksti loppuun osoitteessa
http://www.simopahula.fi/tekstit/tindex.htm . Blogin linkkilistalla "Tekstiarkistoni"

----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.