tiistai 24. tammikuuta 2023

Kolmegee verkot katoavat, perkele!

 

24.01.2023
Kolmegee verkot katoavat, perkele!

Ote upottavasta suosta nimeltä sosiaallinen (porno) media:

Tilapäivitys; Elisa lopettaa 3Gee verkkonsa tämän vuoden lopussa. Siinä muuttuu paljon täysin toimivia laitteita kasaksi elotriniikkajätettä. Kuten nyt esimerkiksi riistakamerat.

Simo Pahula
Kännykässä, jota mä enemän kuten ulkona olen käyttänyt - on numeronäppämiistö. Paluu vanhaan on aina hyvä. Jännä juttu vaan, et ensin kännykät oli isoja, sitten pieniä ja sitte ne taas kasvo isoiksi - ja se on kaikille ok.
(emijoreagointi - vissiin kun ei jaksettu kirjoittaa miltä päänsä sisällä tuntui)
Tykkää - Vastaa - jaa
3 min

Simo Pahula
kuljen aina vastavirtaan. Eilen kattelin leffan VHS kasetilta.
(yksi tykkäys, eli noteeraus et joku luki tuon)
Vastaa
3 min

Simo Pahula
Vaan kuten nyt hälytysajoneuvoissa. Kaikki oli ok et puhelin pilattiin kaikella sillisalaatilla - mutta vaikka poliisiauton ajotietokone estää osittain poliisityötä kun jossain tilanteis sitä itse autoa pitäsi käyttää vaikka työntää rosvon auto ympäri nii eipä enää onnistu nykyautolla. linja-autossa mä kerran myöhästyin syystä, kun ovi meni epäkuntoon eikä sulkeutunu yhel pysäkillä nii auton tietokone ei antanut jatkaa matkaa.

Simo Pahula
nopeampaa nettiä? Kuten et sais tietää nopeammin, kuinka paskaks maailma on nyt muuttunut? Tieto lisää tuskaa, mulle riitti ihan WAP sivutkin

Julkaise, klikkaus ja..

Tarkista internetyhteys. Sivustoon facebook.com ei saada yhteyttä.

5G verkko petti. 5Gee reititin muka hieno ja mahtava. Se on vain pieni valkoinen saatana tuossa lähellä ikkunaa. Verkon mikroaallot lävistävät kaikki elämänmuodot tässä kaupungissa. Ennen pelättiin mikroaaltouuneja ja kuvaputkitelevisioiden säteilyä. Mutta nykyään on OK se, että radioaalloitamme geneettistä perimäämme jatkuvalla syötöllä.

Joskus tulevaisuudessa, kerta noi 5Gee reitittimet pakko-ostetaan omaksi Telialta, niin kun saan joskus taas uuden reitittimen - joka käyttää uusia 6Gee verkkoja, niin MINÄ TAHDON TEHDÄ TÄMÄN: Ottaa vesurin ja hakata sillä tuon pätkivän valkoisen saatanan palasiksi. Kostoksi niistä monista TV illoista, joita se on ajan saatossa pilannut.

Kaikki tungetaan ensin verkkoihin, ja sitten annetaan niihin pätkivä yhteys. Se muka kehitystä. Geneettinen perimämme on vaarassa muuntautua. Syntyvyys on laskussa, samalla miesten hedelmällisyys. Sätelyturvakeskuksen mukaan vaaraa ei ole.

Maailman ensimmäiset 5Gee tukiasemat pystytettiin Tampereen Rautatieasemalle säteilyttämään ihmisiä.

Tässä on ollut keinotekoista radiotoimintaa vasta jotain 100 vuotta. Tuossa ajassa on syntynyt keskimäärin 5 sukupolvea, joista jokainen uusi sukupolvi on kokenut enemmän säteilyä - mitä edeltävä koki.

Lista


1800 - 1900 Pelkkää luonnollsta radiosäteilyä, oikeastaan sama oli jatkunut kymmeniä tuhansia vuosia.
1923 - 1943 Radion tulo valtakunnalliseksi, radiolähetyksiä sekä alkeellista tutkateknologiaa.
1943 - 1963 TV lähetysten alkaminen, ensimmäiset radiopuhelimet, tutkatekniikka, ensimmäiset satelliitit.
1963 - 1973 Väri-TV, ensimmäiset kännykkäverkot, langattoman tiedonsiirron ensiaskeleet.
1973 - 1993 Satelliitti - TV, erilaisten langatonta verkkoa käyttävien tavaroiden esiinmarssi, GSM
1993 - 2013 Digi-TV, ensimmäisen kerran ruuhkaa radiotaajuuksilla. älypuhelimet, langaton internet.
2013 - 2033 Nykysaastan tulo, älypuhelimet tekevät ihmisista Zombiet. Kantavat radiolähetintä koko ajan lähellä kehoaan.

Huippunopea langaton netti tuhoaa huippunopeasti ja salakalavasti kansanterveyttä.

tajuttiin, että keinotekoisen radiosäteilyn tulo on aiheuttanut peruuttamatonta tuhoa ihmiskunnan geneettiseen koodiin. Syntyvyys on laskenut, syöpätapaukset kasvussa. Valtaosalla kansaa on jatkuvaa fysioterapiaa vaativia oireita käsissään, koska ovat nuoruutensa ajan pitäneet laitetta. Kaikilla on silmälasit, koska näkökyky kaikilla on pilalla jatkuvasta pienen näytön tuijottamisesta johtuen.

Tulevaisuudessa koko internet tulee katoamaan jonkun luonnonmullistuksen vuoksi, mutta ennen sitä..

Tätä linkkiä klikkaamalla - pääset katsomaan outoja Japanilaisia ilmiöitä. Siellä voit mm. kylpeä nuudelisopassa, jos tahdot niin.

Tästä linkistä puolestaan näet minkälainen on sinivalaan pippeli. ÄLKÄÄ VÄITTÄKÖ VASTAAN! Mä olen nähnyt ihmisten googlehakusanoja, ja niissä tosi usein vilahti toi sinivalaan pippeli.

ELI tahdotte kuitenkin tietää. Se tieto on vain yhden klikkauksen päässä. Hipaise nyt tätä näyttöä tästä - tahot kuitenkin.

Jos kerta se radiosäteily vielä tappaa ihmiskunnan ja ennen sitä netti sekä sähköverkot kaatuvat. Niin teepä nyt valinta

1 Tämä linkki antaa tietoa, siitä kuinka selviydyt luonnossa elossa ilman ruokaa, suojaa tai sähköä.

2 Tämä linkki taas antaa tietoa uusimmista Putous-tv sarjan hahmoista.

No osa selviytyy ja osa ei. Auttaa liikakansoitukseen osaltaan linkin 2 klikkaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.