torstai 29. lokakuuta 2020

Kasvomaskeilla tapetoitu eteinen

 

29.10.2020
Prey fo r m e play

ikivanha sanahan toi on, mutta käyttämäni luonhendintahan tässä nettipäiväkirjassa päivämäärän alla olevalle tekstille oli "dodi" Eli nyt se tulee siitä, mikä soi spotifyssä. Yhtye on k0rn. oho .. Taisin pamauttaa nollaa o-kirjaimen sijaan, mutta samapa se on. ei tässä hitto sentään jaksa muuttaakaan sitä. Kunhan tämän nyt saa kirjoitettua.

Aha.. Näemmä ajatus tulostuu suoraan näppäimistön välityksellä tietokoneelle.. Eli kirjoitetaan sitten mitä on tänään. Tänään on torstai, viimeinen torstai lokakuussa tänä mahtavana vuonna 2020. Elämme siis sitä mahtavaa tulevaisuutta - mitä aina on katsottu vuosiluvuista.

Tämä vuosi jää historiaan. Vuosi, joilloin maailma muuttui. Ranska meni kiinni. Saksa meni kiinni. Belgian terveydenhuolto pystyy toimimaan enää vain pari viikkoa. Vaasaan ei nyt ole suositeltua lähteä. Kammoa kun Jyväskylästä tullut bussi jätti Jämsään Jyväskylässä ostoksilla käyneitä. Jyväskylän tilanne on pahana. Vielä kerran kirjoitan: Jyväskylä. Ikävä sitä kaupunkia.. Pääsihän sentään ennen pandemiaan käymään siellä. Nyt sinne ei ole asiaa.

Tartuntapelko. Rautatieasemalla ei viihti olla kaukojunan pysähtyessä sinne. Suora yhteys Helsingistä.

Matkakin jäi nyt tekemättä. Piti ensi viikonloppuna juhlistaa kaverin 40 vuotis synttäreitä Vantaalla. Jäi tekemättä. Maskia pystyn käyttämään vain maksimissaan puolitoista tuntia. Junamatka sinne kestää kolme tuntia. Maskisuositus joukkoliikennevälineissä.

ulko-oven edusta on "tapetoitu" valmiiksi pussitetuilla maskeilla, että siitä helposti ottaa kauppaan mukaan sellaisen. Ottaa niin monta maskia mukaan, kun suunnittelee olla julkisissa sisätiloissa. Kahdessa kaupassa jos aattelee käydä - se on kaksi maskia.

Käsidesiä on.

Uusimpia uutisia juuri nyt. Nizzassa tapahtunut veitsi-isku. Useita kuolleita ja haavottuneita. Tekiä on otettu kiinni. Suomessa suositellaan perhejoulujen perumista. Joulu peruutettu tänä vuonna 2020. Ruotsissa enemmän uusia tartuntoja kuin kertaakaan epidemian aikana. Pirkanmaalla korona-ajan toistaiseksi korkein yhden päivän tartuntamäärä.

Suomessa koronatartuntojen kasvu näyttää taittuneen. Finnair paineissa käynnistää lentotoimintansa uudelleen muihin maihin. Pariisissa pommiuhkaus ja ammuslöytö. Espanja menemässä kiinni. Korona-ajan vaikutuksen ilmastonmuutokselle jäämässä pieniksi.

Ikirouta sulaa ja vapauttaa ilmakehään metaania, joka aiheuttaa tulevaisuudessa (jee! nythän on TULEVAISUUS! vuosi 2020) rajumpia myrskyjä. Jatketaan tämän päivän uutisten kerrontaa..

Vietnamissa ainakin 16 kuollut ja useita kateissa hirmumyrskyn aiheuttamien maavyörymien takia. Trooppinen myrsky Zeta taas kylvää tuhojaan Yhdysvalloissa.

Ulkona näyttää olevan nätti ilma. Vois ottaa varuilta 2 maskia mukana ja sit tuolla pihalla käyttää käsidesiä. Tulee porrashuoneessa koskettua kuintekin siihen kaiteeseen. Ihmisiin pitää säilyttää turvaväli.. Kiertoreittejä kaiketi sitten tuonne.

Tulevaisuus on kivaa. Kuvassa se viimeinen auringonlasku vuonna 2019. Nyt ajatellen.. oli ennuste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.