sunnuntai 11. elokuuta 2024

yritys irrottelumerkinnäksi

 

11.08.2024
after this.. they are gonna take me away ha ha?

pikasuomennos. tämän jälkeen, ne tulevat hakemaan mut pois - ha ha? Eli miten voisin yhdistää Italialaisen Villaurbanan kunnan ja Jätevesinäytteen? No melko helposti, tuossakin kunnassa seurataan varmaan jätevesiä. Eli kokeilen nyt irroittelumerkintää wikipedian satunnainen artikkeli-toiminnon avulla. Burunkuhankeittäjä on kuhankeittäjien heimoon kuuluva varpuslintu. Sitä tavataan Indonesiassa. Kyseinen lintu ei varmaankaan tajuaisi Nicaragualaista viittomakieltä tai paholaisen tuomaa dinosaurusta. The devil put Dinosaurus here. Alice in Chains - yhtyeen albumi siis kyseessä. Laitoin soimaan.

Yllätyksellistä. Italialaisen kunnan jätevesinäytteen ja Indonesialaisen varpuslinnun kautta kahlittuun Aliceen. Kuulostaa hyvältä. Vaikka kappaleen nimi on ontto, eli hollow. Onttoa asiaa siis soimassa? täytetään sitä tämän päivämäärän tapahtumilla. Ei, en ala kertomaan Olympialaisten päättäijäisistä, kerta niitä ei voi järjestää perinteisesti stadionilla. Laservalolla valaistuia Effelin tornia näki kyllä Pariisin olympialaisten avajaisissakin. Tänään oli siis olympialaisten päättäjäispäivä. Vai oliko se olumpialaiset? Mieleeni tulee Kari Suomalaisen pilapiirros joka liittyi jotenkin siihen, että kuinka sen tapahtuman nimi kirjoitetaan oikein, jonka logossa on monta ympyrää.

JA niiden ympyröiden tarkoitus on osoittaa että maailma on yhdessä kisaamassa hyvällä hengellä. Vaan alan kertomaan, että yli 20 vuotisesta nettipäiväkirjastani löytyy maininta vuoden 2005 elokuulta missä mä olen innoissani päästessäni kaupunkiin asumaan. Siis asuin Kaipolassa ja muutto Jämsään oli edessä! Ok.. Jämsä on kyllä hyvä paikka asua, jos sen unohtaa - niin tarvitsee vain käydä vaikka Jämsänkoskella. Ei millään pahalla koskea vastaan, mutta paikalliset ymmärtävät pointtini. Hitto kun teiltä viedään palvelut ja pubit. onneks sentään on vielä kauppoja. Ja uudelleen avattuja bussilinjoja.

vuodelta 2006 löytyi kyllä sitä saippuaa, joka on unohtunut sensuurin kynsistä. Olkoon mukana kirjassani. vaikkakin hivenen hävettää, että moista soopaa olen joskus kirjoittanut. Rakkaus on vaarallinen tauti. Vuodelta 2007 löytyi kanssa jotain, mitä kenties olisi pitänyt sensuroida. mutta olkoon tekstitulvassa mukana. päivämäärällä 11.08 löytyykin näemmä asiaa.

Eli vanhoja merkintöjä. Joita voisi laittaa paremmin löydettäväksi sinne nettipäiväkira 2.0 blogiini. Sitähän tässä olen tehnyt ja kehittänyt tagiselausta. Pandemia-ajan merkinnät tulivat tässä blogiin. Seuraavaksi kaiketi kerään surutyöstä kertovat merkinnät. Isäni kuolemaa en ole aikoihin kyllä pahemmin ajatellut, mutta hyvähän niihin merkintöihin on palattava. Kerättävä ne yhteen, jotta blogista simopahula.fi - nettipäiväkirja 2.0! tulisi parempi.

Tähän väliin mun on kerrottava, kun tuota edellä mainittua artistia olen kuunnellut jo 4 kappaletta putkeen, niin Alice in Chains bändin saudi ei aukea minulle. Nyt alkoi soimaan se nimikkokappale The devil put Dinosaurus here.

Vaihdetaan kappaletta laittamalla soittolista SuperCom best soimaan. Tuohon listaan olen kerännyt mielimusani. Alkoi soimaan Let the devil in. artistina Dark funeral. Suomennetaan.. Päästä paholainen sisään - artistina mustat hautajaiset. Sääli heitä, jotka eivät osaa englantia. Heiltä katoaa internetin sisällöstä se 70% ja television ohjelmista 60%

Viihtyy paremmin, jos alkaa opettelemaan englantia. So shoud i start write this into english? Like just for showing that I do know how to wirte english? Well use this then. Today is sunny day, maybe there is little change of rain. Tomorrow I had big change for a Train. Wordplay. sorry. Rain, Train, pain, insane.

Then the doorbell did rang, I opened the door ja they were gonna take me away, haha.

Ok. And now I have really hard time to change this back into finnish. This happened me often. When I start to write or speak english - It stays on. So sorry for everyone, who dont undrestand english. I think what I need to do - is go out. fresh air will be good for me now on.

Really. I cant change language back to finnish! oh well..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.