perjantai 30. tammikuuta 2015

joulun uutisvirtaa

 

30.12.2015
Puolivälivuosi kulutettu loppuun..

Joulun aikana Yhdysvalloissa teksasissa riehuivat monet tornadot ja kun ne loppuivat tulivat tulvat ja lumimyrsky. Brittien saarilla kanssa on ollut tulvia, Norjassa ja sitten Ruotsissa annettiin ulkonaliikkumiskielto sään takia. Oli myrsky. Teheranissa, Raumalla ja Pekingissä ilmanlaatu oli todella huono. Kahdessa isommassa mainitussa kaupungissa ilmanlaatu aiheutti liikenteen rajoittamista ja paikkojen sulkemista. Teheranissa peruttiin myös odotettu jalkapallo-ottelu.

Kahdeksan kaivosmiestä löytyi elossa kaivosturman jäljiltä Kiinassa. Jossain syntyi odotettu vauva, toisaalla taas lapsi sai toivomansa lahjan ja joku vanhus saikin jouluyllätyksenä kutsun ihmisten luo joulua viettämään - jottei tarvitsisi yksin olla.


Maailman syke siis tiivistettynä yhtälöön, jonka tuloksena fysiikka ei kestä. Alkaa taas siirtymään näemmä toi kuuntelemani CMX;n musiikki tekstiin ja hyvä niin.

Tänään on se päivä, jolloin nousen junaan, vaihdan rautahepoa toiseen intercityyn Tampereella ja lähden yksinäni Helsingistä Espooseen jossa näen kaverini taas. On tullut taas tämä odotettu päivä. Uusivuosi ja taas toisaalla kuin täällä. Akkujen latausreissu.

Aamun paikallislehti kertoi vielä sellaisen asian, että ensi vuosi voi ollakin parempi. Vuosikymmen 2010 alkaa lähestyä siis loppuaan ja tie vie kohden vuotta 2020 jota ollaan pelätty vaikka kuinka. Suomi siis on muuttunut muun maailman mukana tänä vuonna 2015.

Oma elämä on saavuttanut sen pisteensä tänä vuonna, että jos mikään ei muuttu - kaikki jatkuu vain loputtomasti samaa. Tosin laulun lyriikasta poiketen, saattaa päättyäkin - ellei joku asia muutu. Puhun siis työrintamasta. Alan saamaan tietyistä asioista tarpeeksi ja saamieni uutisten mukaan siis ensi vuosi saattaa ehkä olla parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.