sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Tulevaisuus peruttu mukavuuden vuoksi

 

15.11.2020
Tulevaisuus peruttu

Tulee näinä päivinä mieleen kaupoissa kun käy - ettei nuorisoa ei voi vähempää kiinnostaa sellainen asia - kuin oma tulevaisuus. Tätä vauhtia kun mennään tässä pandemiassa, niin eipä ole työllistymismahdollisuuksia. Ei tule omaa perhettä. Ei työuraa. Luulisi tuollainen pikkuasian kiinnostavan.

Ei käytetä kasvomaskia, ei mitään turvavälejä tai desin käyttöä. Euroopassa on otettu jo tiukat rajoitukset käyttöön ja ajan kysymys on - että koska siellä kansa saa tarpeekseen ja mellakoi. Mielenosoituksia on ollut erinäisten asioiden takia. Virus vain leviää. Odotettu rokote ei suojaa tartunnalta ja se on kehitetty tämän hetkisen covid-19 viruksen torjumiseen. Massatapahtumissa virus voi muuntautua hallitsemattomaksi.

Suomen valtio on ottanut velkaa, jotta elämä voisi pysyä pandemian ajan niin sanotusti normaalina. Mutta tuolloin ajateltiin, että tämä voisi olla vuodessa ohitse. Asia vaikuttaa pitkään, maailmantalous alkaa nykimään.

Jos kaikki noudattaisivat koronasuosituksia - niin viruksen voisi saada kuriin.

Vielä kun ne määräykset ovat suosituksia, eikä määräyksiä joiden rikkomisesta rangaistaan.

Tosiaan.. Tätä vauhtia nuorisolla ei tule olemaan tulevaisuutta, elleivät he ala tosissaan ottamaan korona suosituksia käyttöön.

Nyt ei ole aika bilettää.

Itse käytän maskia kaupoissa asioidessani, vaikkakin se pitemmän päälle aiheuttaakin vähän hapenpuutetta. Se hikoilluttaa ja olo on pahana. En mä sitä huvikseni tee, nyt vaan on pakko.

Ärsyttää kun tuolla tosiaan näkee maskittomia ja suosituksista piittaamattomia. Sitä saa mitä tilaa - nuorisolla ei tule olemaan tulevaisuutta, ellei käytös muutu.

Nyt on poikkeustila päällä, vaikka se otettiin suomesta pois kesällä. Olisi aika laittaa takasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.