torstai 16. helmikuuta 2023

Elämäni on muuttumassa paremmaksi?

 

16.02.2023
Elämäni on muuttumassa paremmaksi?

Minulle siis myönnettiin Kelan Taito-kuntoutus. Olen taatusti näiden parin vuoden aikana mennyt kuten ruosteeseen. Että miten ruumis jaksaa taas kaupan hommat. Siitä tyhmä vissiin olen, että niitä tahdon tehdä. Tiedän - se on raskasta hommaa ja vaativaa, mutta sellaisessa pärjään. Taas yksi kuntoutus siis edessä, vaan onko siitä mitään apua sitten.

Vai onko se vain kauniita sanoja paperilla? Liian monesti pettynyt tuollaisiin hommiin, vaan pitäisi kai vaan olla iloisella mielellä. Että nyt viimein elämän suuntaa voisi kääntää.

Kevät kuitenkin tulossa, se pitää muistaa. Talvista en tykkää joten voisiko se vuodenaikamasennus sitten vaikuttaa tähän tulevan homman odotuksiin?

En vieläkään ole saanut yhteyttä Tampereen silmäpolille. Pitäis saada tietää, että minkälainen homma on se kirurgin vastaanotto. Arvioidaan karsastusleikkauksen tarve. Pääkysymyshän mulla on se, että käytetäänkö silmätippoja?

Jos ei, niin se tarkoittaa - että voin käyttää julkista liikennettä käydessäni silloin Tampereella. Jos laitetaan, niin tarttee hommata vissiin joku kelataksi. Ja tarttee saattajaa. Kun vahvat silmätipat on laitettu, niin sen jälkeen muutamaan tuntiin ei näe lukea mitään. Kuten opasteita tai puhelimen näyttöä.

Oikeastaan tällä hetkellä se on se ainoa pieni stressin poikanen tällä hetkellä. Muutoin kaikki hyvin, mutta silti mä en anna itselleni lupaa olla onnellinen siitä - että tulossa kaiketi tänä vuonna on se, että kirjoittaa nimensä ihan työsopimukseen.

Kyllä. Mun pitää vain antaa itselleni se lupa, laittaa hyvää musiikkia soimaan ja nauttia.

Soittovuorossa muuten Rory Gallagher - Suoped-Up Ford. Oli aika hienoo, että mä löysin artistin viime vuonna. Paljon on hyvää musiikkia vielä siis löytämättä. Kaikki hyvä musiikki tuotettiin ennen tätä vuosituhatta. Tietenkin jokunen poikkeus saattaa olla, mutta poikkeus vain vahvistaa säännön.

Guitar kings from 1960s, 1970s --> 2020s on mun luoma soittolista tuolla Spotifyssä. Linkkiä klikkaamalla saa auki. Sillä on jo 22 tykkäystä. Eli siis noteerausta, spotifyssä kun "tykkää" jostain - niin se vaan siirretään omaa kirjastoosi.

"Rock, the blues, quitas solos and good fibes. Chuck Berry, Rory Gallagher, ZZ top and more. Some tracks are from this new millenium. Good music for what ever you are doing."

Olisi sen soittolistan esittelyteksti tuolla musiikkipalvelussa.

John Fogerty - The Old Man Down The Road

Aikas jännä kuva tuli, kun laitoin spotifyn tuolle tietokoneeni päänäytölle koko näyttö - tilaan. Tummansininen kuva. Sammakko soittaa kitaraa rämeellä, toinen sammakko kuuntelee ja haikara taitaa olla merirosvo? Toi toiminto siis näyttää sen kuvan, minkä artisti on laittanut näkymään. Yleensä kuvia bändeistä, mutta toi oli kiva ylläri. Se oli kirjoitettava ylös, et tietäisi myöhemmin.

Täytyy kyl sanoo, et onnistui toi soittolista. Oloni on parempi. Kyllä tää tästä. Nyt pääsee eteenpäin elämässä. Vuodenkiertokin on kesää päin vierimässä.

Cream - Crossroads. Liveversio. Tässä kahden näytön politiikassa on se hyvä puoli, että kovaääniset saa katseelta piiloon näyttöjen taakse.

Jep. Siitäkin vois olla iloinen. Tietokoneen kokoonpano on viimein sellainen, mitä olen aina halunnut. Käyttöjärjestelmä kyl vaihtuu Linux Xubuntuun , kunhan Microsoft alkaa enemmän kuten v?ttu?lemaan windows yhdestätoista.

Jopas kolahti kova biisi soittolistasta: Danzig - Devil on Hwy 9

Jään nauttimaan siitä, olo on parempi kyl, antaa palaa vaan!

Kyl tässä hyvin menee.

Tuossa kävellessäni kauppaan, näin erään kerrostalon pihassa suomenlipun puolitangossa. Suruliputus. Tietenkin sellainen näky saa aina muistamaan, sen kerran kun suruliputettiin isäni kuoleman vuoksi.

Elämä jatkuu. Ja osuipas tuota listalta hyvä kappale. Joe Bonamassa - This Train

Kiskot kolisemaan sitten vaan! Elämänjunasta vissiin ei viihti jäädä asemalle seisomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.