keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

uudelleenyritys

 

29.03.2023
uudelleen sitten.

Ohjelma kaatui aamupäivällä. Olin kirjoittanut paljon ja kaikki meni. Joku tietenkin sanois, et mikset jo viimein ala vaan kirjoittaan suoraan bloggeriin - kun se tallentaa automaattisesti.

Oikeastaan mä voisin etsiä jo uuden kotisivueditorin automaattisella tallennuksella. Kuten on se tekstieditorikin, jolla kirjoitan / käsittelen kirjoituksiani. Varsinkin tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun VIHDOIN sanon windowsille ja microsoftin ns. innovatiivisille ratkaisuille hyvästit.


Mitä vikaa on alastiputettavassa valikossa? Valintanauha.. onko ne itse ees käyttänyt tietokonetta.. Pyöritä hiiren rullaa sen valintanauhan yllä vahingossa ja komennot katoaa.

Iltapäiväkahvia kehiin. Voisinko vielä pelastaa päiväni? CTRL + S olisi näppäinyhdistelmä, jota pitäis muistaa painaa. tallennus. Eihän se ollut kun tekstiä, mutta kun mielestäni se oli hyvää. Ja sitten se meni pois ja vaan sen takia, kun lisäsin linkkejä heittämällä ne suoraan selaimesta tänne.

Mikä siinä kadotetussa tekstissä oli se perusidea ja silleen? Ei tuu mieleen. Tosin nyt mulla ei ole mikään luova olokaan.

No aina kun näin tapathuu, niin tauko tekee vaan hyvää.

https://open.spotify.com/playlist/3njfZ7zlii9ni1nu0bjFSw?si=63c643e8bb1344d0 avaa spotifystä sinne tekemäni soittolistan täynnä hyvää musaa. Guitar kings from 1960s , 1970s --> 2020s - Rock, the blues, quitas solos and good fibes. Chuck Berry, Rory Gallagher, ZZ top and more. Some tracks are from this new millenium. Good music for what ever you are doing.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.