tiistai 28. maaliskuuta 2023

Historiasta löytyi syy

 

28.03.2023
Historiasta löytyi tämän merkinnän syy

Lunta on satanut ulkona, sitä ihan kinostui ulos ikkunalaudan päälle. Käsitellään siis enemmän säätietoja, nopeasti ja vakaasti - ennen kun pääsen herkulliseen aiheeseen. 15vrk ennuste paikkakunnalle Jämsä näyttää, että korkein lämpötila saattaisi olla +9c ja kylmin -19c

Aihe lähestyy. Tällä kertaa annan palaa, kunhan ehdin sinne asti. Parhaiten siihen pääsen taulukolla. Koska se vuosi - poiminta- linkki ja ajatukset nyt siitä poiminnasta - vain kolahtaisivat helvetin hyvin.

vuosi poiminta linkki Mitä tuosta nyt voisi sanoa
2003

Mitä minulle on tapahtunut? Hänen A4 kokoinen kuva laserkirjoittimella tulostettuna kansioni välissä ja minä kun katson sitä kuvaa niin tuntuu hyvältä. No beatles tietää..

She is love whit me and i feel fine.
Kai kaikki on sittenkin mahdollista. Joskus tulevaisuudessa katson näitä sanoja ja haukun itseäni naiviksi??

 

28.04.2003 - Harmaata, kosteata ja miellyttävää. Joo. Olit kyllä iha helvetin kipeytynyt tuolloin! Aattele nyt sitäkin lovea tiliisi, jonka se turha reissaaminen Järvenpäästä Jyväskylään ja sieltä vielä bussilla Jämsään - teki opiskelijan budjettiin! Puhumattakaan puhelinkuluista! 200e siihenkin 4 kuun aikana meni.

Olit ihan helvetin naivi! Että muka kestäsi. Lyön kyl sua turpaan, jos vielä joskus päästät ittes rakastumaan!

2004 3½-levyke pelasti päivän. 29.03.2004 - 3½-levyke pelasti päivän. Siis korppu.


Muistan tuon päivän piristeen! Kaunis päivä siitä tuli sittenkin.
2005 No ne puput olivatkin tiukemmassa, mitä luulin joten sen pupun pää meni hajalle. 28.03.2005 - Pääsiäispupu tuhottiin kansainvälisessä yhteisymmärryksessä tänään Järvenpäässä
Tää oli hauska tapaus. Sai ainakin kivan tekstin merkinnän otsikoksi. Tuossa myös oli matkakuvaustakin.
2006

Lapsi alkoi laulamaan näin:

"Minä kuolen, kuolen, kuolen. Minä kuolen, kuolen.."

Johon sen äiti sanoi:

"Laita takki ensin päälle.."

 

28.03.2006 - Julmia pikku tarinoita. Heh. muistan kyllä tuon odotuskerran lääkärille.

No, ok. mä tein pikkuerheen, mutta hetken mietittyäni - päätin jatkaa tätä merkintää. Siis se juttu olikin kirjoitettu huhtikuussa 2003, ei maaliskuussa. Mutta samalla mä löysin viimein sen linkitysmokan, joka aina on ollut kateissa kun yrittänyt sitä korjailla. Sekä pari kivaa muistoa löytyi sekä eräs muisto - jonka juuri poistin päivittämällä muokkauksen nettiin.

Eli erhe ei nyt niin iso ollutkaan. Seurasi siis hyvääkin. Ihan kaikkea, mitä kuuli nuorempana - en viihti kirjoittaa ylös. Riittää, että ne löytyvät aivoistani ja kenties sekottuvat tuleviin uniin.

Muihin muistiin merkittäviin aiheisiin. Sain sähköpostia, että domain www.simopahula.fi tullaan siirtämään uudelle palvelimelle. "Webhotellinne simopahula.fi liittävä palvelinsiirto"

Webhotelli? Tarkoittaa verkkoisännöintiä. Maksan palvelintilasta, koska sivustoni pitävät myös sisällään sen teksti-arkistoni, jonka tahdon pitää netissä. Sekä tämä nettipäiväkirjakin alkaa olemaan jo 21 vuotta vanha.

Termit näemmä menee niin, että maksan vuokraa web palvelimen kiintolevytilasta.

Pitäisi kyllä paremmin alkaa tutkimaan, että mitä muuta toi palvelin simopahula.fi pitää sisällään. Sähköpostitilinhän sinne tein sivustoani varten.

Pakko tässä yhteydessä mainita se Telian tiedotusmoka vuodelta 2018, (29.05.2018 - Surkuhupaisaa toimintaa..)
jonka vuoksi nimeni on myös sivustoni nimi. Siihen on jo tuttunut.

En mainosta siis nimeäni.
17.06.2018 - Uudistuksia

Entä sitten se https://simopahula.blogspot.com/ , eli se blogi - jonka loin nettipäiväkirjani parempaa jakamista varten? Miltä sen piti on tuntunut? En mä siitä niin tykkää, siitä ei saa omannäköistään millään. Ja pitäisi tietää se mitä merkintä tulee sisältämään jo aiheitta kirjoittaessaan. JA se tagitus? Oon helvetin huono niitä keksimään.

No katellaan sitä vielä. Voihan siitä bloggerin puolen blogista ottaa vaikka kommentit taas päälle. Tosin mä tuota lausetta kirjoittaessani jo päätin, etten sitä tee. Kerran kuvablogin puolella mulla oli kommenttikenttä vapaana. ja sontaahan se keräsi.

Yhteydenotto sähköposti löytyy www.simopahula.fi sivuston etusivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.