torstai 8. kesäkuuta 2023

fysiikan lakejen alkukiihdytys

 

08.06.2023
fysiikan lakejen neuroottinen kala

Jos leipäpussisi painopiste muuttuu siihen kohdistuneen painon vähenemisen vuoksi, mikä tarkoittaa sitä -että otat sieltä leipäpalan ja ennen aamukahvia olleessa tilassasi et tajunnut laskeneesi leipäpussiasi epävakaalle alustalle. jolla se pysyi tasapainossa. Mutta kun otit leivän pois, painopiste muuttui kiihtyvyysvoimat ottivat vallan. Leipäpussiin alkoi vaikuttamaan enemmän maan vetovoima sekä pieni pyörimisliike - joka aiheutti oman painovoimansa - jonka vuoksi leivät ottivat ja lensivät pussista ulos.


Eli lyhyesti sanottuna: mä tiputin leivät lattialle. Fysiikan lakeja täytyy noudattaa tai ne noudattava itseään itsestään itsenäisesti ihan itse.

Alkukiihdytyksen jälkeen olisi aika aloittaa asia. Ensi viikolla mun näkökyky paranee sen kaihileikkauksen myötä. Töissä on mennyt hienosti. Eilen minulta pyysi nuori tyttö apua hulin käytössä. Hän ei ollut koskaan käyttänyt pumppukärryä joten annoin opit. Piti kahvipaletti vaihtaa. Kerroin kyllä hänelle, että muistan että se oli vaikeaa myös itselleni silloin ajat sitten. Kyllä sellaisen käytön muistin hyvin - sekä turvaohjeetkin.

jännästi vain kaikki työtaidot ovat palautuneet mieleen. Sekä ruumis on kestänyt. Eli hyvää asiaa, mutta kuitenkin en anna itselleni stressivapaata. Kyllä mä stressaan taloudesta nyt enemmän. piti olla paremmat rahat tämän työkokeilun aikana, mutta toisin käväs. pärjää kyllä, mutta kun oli tottunut selviin säveliin - että pystyi tekemään kolmenkin kuun budjetin etukäteen. Niin se stressaa. Kaipa tää tästä. Mutta tämä aika on antanut paljon hyvää tietoa itsestäni. Että mä oon vielä työkykyinen, sitä kun epäili asiaa ja siksi pelkäsi lähteä hakemaan töitä. Nyt on toisin

Syksyllä kaikki on toisin? viittaus siihen 1970 luvun lopussa Jämsässä kuvattuun elokuvaan? Tai sitten hetkellistä yritystä saada masennusta kiinni. Sitä se oli toi viittaus.

No valitettavasti en saanut siitä tunteesta kiinni, liian hyvin menee. Elämä vain opettanut, että jos joskus tuntuu menevän liian hyvin - niin jotain pahaa on tulossa.

sitten aikanaan. Elämäkö muka epävakaalle alustalle asetettu avattu leipäpussi, joka tippuessaan heittelee sisältöään ympäriinsä. Kuten saaliskalat sumpussa yrittävät päästä jonnekin. Näkymättömät langat nykivät. Tämä taitaa olla kappaleen "Kuusamo" lyriikkaa. siinähän kuvataan kaipuuta muualle jonnekin. Aika siis käyttää VR matkalla sovellusta? No ei ihan tässä kuussa. Kenties tämä olo on sitä, että mä oon ollut liian pitkään paikoillani. Kärsin siis siitä, että asiat elämässä tällä hetkellä ovat hyvin? Mitä helvettiä sekin muka sitten on. Peilaa varmaan mennyttä elämääni ja palaan tässä jälleen noidankehääni.

Ikuiseen sellaiseen? Tulevathan ne leivät pussistaan ulos jos pussi saattuu putoamaan siten, että se aiheuttaa pyörimisvoiman. Kehä on myös pyöreä, eli jos vain sinkoutuisin pois noidankehästäni. Sillä siinä oleminen väsyttää. Kenties näkökykyni korjaaminen vaikuttaa koko muuhunkin elämään.

voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.