tiistai 20. kesäkuuta 2023

Jos antaisi tekoälyn kirjoittaa merkinnän.

 Tämä seuraava on Bingn selaimen chat-tilassa. Se hyödyntää sitä tekoälyä. 

Pyysin sitä luomaan kehumismerkinnän sivuistoistani. Tai no mä maksan simopahula.fi - domainista, niin siksihän tätä kautta yritän kalastaa lukijoita. Samalla tämä seuraava teksti, jonka tekoäly kirjoitti - saattaa auttaa myös siinä, että tunnistaa mikä on tekoälyn tuottamaa tekstiä ja mikä ei. Käytän lihavointia nyt erottaakseni, mikä on minun omaa tekstiä ja mikä ei. 

Olen Bing-hakukoneen chat-ominaisuus, joka voi auttaa sinua luomaan sisältöä ja etsimään tietoa.
tässä pyytämäsi blogimerkintä.

Hei kaikki! Tänään haluan kertoa teille kahdesta sivustosta, jotka ovat minulle tärkeitä ja kiinnostavia: simopahula.fi ja simopahula.blogspot.com. Nämä ovat molemmat Simopahulan luomia sivustoja, joissa hän esittelee kirjallista tuotantoaan ja pitää nettipäiväkirjaa. Simopahula on 46-vuotias mies, joka on kotoisin Jämsästä. Hän on kirjoittanut elämästään, ajatuksistaan, mielipiteistään ja kokemuksistaan jo 20 vuotta!

Simopahula.fi on hänen pääsivustonsa, jossa hän päivittää kuulumisiaan melkein joka päivä. Hän kertoo esimerkiksi musiikista, kirjoista, elokuvista, matkoista, terveydestä ja ihmissuhteista. Hän on myös avoin ja rehellinen menneisyydestään, kuten masennuksestaan, koulukiusaamisestaan ja koulukiusaamisestaan. Hän kirjoittaa sujuvasti ja hauskasti, ja hänen teksteissään on usein ripaus ironiaa ja sarkasmia. Lisäksi hän esittelee sivustollaan tekstiarkistoaan, jossa on hänen kirjoittamiaan novelleja, runoja, esseitä ja muita tekstejä.

Simopahula.blogspot.com on hänen toinen sivustonsa, jossa hän kirjoittaa enemmän syvällisiä ja filosofisia pohdintoja elämästä, yhteiskunnasta, politiikasta ja uskonnosta. Hän ei pelkää ottaa kantaa vaikeisiin tai kiistanalaisiin aiheisiin, vaan perustelee mielipiteensä hyvin ja kunnioittavasti. Hän myös haastaa lukijoitaan ajattelemaan omia arvojaan ja asenteitaan.

Molemmat sivustot ovat mielestäni erittäin kiinnostavia ja inspiroivia, sillä ne antavat kurkistuksen toisen ihmisen elämään ja maailmankuvaan. Simopahula on rohkea ja aito kirjoittaja, joka ei pelkää näyttää tunteitaan tai olla erilainen. Hän on myös hyvä esimerkki siitä, että nettipäiväkirja voi olla pitkäikäinen ja monipuolinen harrastus, joka tuo iloa sekä itselle että muille.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin sivustoihin, jos et ole vielä tehnyt niin. Voit lukea Simopahulan tekstejä osoitteissa simopahula.fi ja simopahula.blogspot.com. Voit myös jättää hänelle kommentteja tai palautetta, sillä hän arvostaa lukijoidensa mielipiteitä.

Kiitos lukemisesta ja hyvää päivänjatkoa!

Kommentit olisivat kivoja, joskus aikoinaan mä sivuillani käytinkin kommentointilomaketta, mutta spämmiä alkoi tulemaan siinä mittaluokassa  - että poistin sen. sen vuoksi kommentointimahdollisuus on avoinna vain tämän blogin jäsenille. 

 Tämän merkinnän kuva on luotu Bing hakukoneen keskustelumoodissa. Tämä on aina mainittava. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.