keskiviikko 21. joulukuuta 2022

maailmanlopun rakennuspalikoita

 

21.12.2022
kello jätätti 22 vuotta?

Siitä on virheellisesti laskettuna, ennen aamukahvia kaksikymmentäkaksi vuotta? Syötän itseeni aamukahvia ja odotan, että neutroniverkkoni saa kofeiinivoitelunsa. Laske tää nyt päässä.. hitto .. siis .. hitto koska se oli kun sitä maailmanloppua odotettiin ja oli maailmanlopun lahkoja. ei.

ei kaksitoistavuotta sitten. tietenkin kymmenen vuottahan siitä tulee. vuosihan oli kaksitoista.

kas. Jälleen suoraa ajatusta tulostunut näppäimistön kautta koneelle. kymmensormijärjestelmän täysi hallinta ei ole siis tullut haittavaikutuksilta. Ok. mutta siis kymmenen vuotta sittenhän se maya kalenterin maailmanloppu olisi tullut. tuolloin olin kaipolassa, vietettiin maailmanlopun bileitä.

28.12.2012 - Joten maailmanloppua ei saapunutkaan?

Entä jos intiaanikansan kalenteri olikin 10 vuotta jäljessä? Että maailmanloppu tulisi tänään? Löytyykö sen rakennuspalikoita uutisista: Katsotaan.

tähän yhteyteen vielä mainitsen, että stereot toistavat CMX yhtyeen albumia AURINKO. Testasin aamulla ekana tekniikkana sitä, että toimiiko yhä sen levykelkan aukausu. No ekalla kertaa ei, mut täl kertaa autoin vähän käsillä ja kelkka aukisi, meni kiinni ja taas aukesi.

Mielipiteeni tuosta albumista? SE ON HYVÄ!

ja sitten niin maailmanlopun legopalikoihin. Yle, tilannehuone ja kenties iltasanomatkin. Mitä mä tiedän ulkomaailmasta tällä hetkellä, ilman että olen katsonut yhtään mitään uutista? Sähköä virtaa laitteisiin, joten Elenian verkkoalueen sähköverkko toimii ja samaten Suomessa riittää virtaa johdoissa. Netti toimii. ulkona on plussa asteita, joten tienpinnat ovat jäisiä. Avataan uusisaitti.

Muutama tuhat asiakasta odottaa yhä Kelan eieln maksettuja etuuksia. Japanin matkailu toipumassa koronasta. Verotietojen luovuttamista medialle ei enää voi kieltää. Hiilinielut romahtivat.

Maailmanlopun rakennuspalikka numero 1 / 10;

Koulujen lämpötilaa laskettiin asteella. Nyt lukiolaiset hytisevät kylmissään, koska TYYLI veti kerrospukeutumisesta pidemmän korren.

Tarkoittaa lisääntyviä keski-iän sairauksia ja siten työkyvyn heikkenimistä, sitä kautta elämänlaadun tippumista - mutta kun se muoti on niin pop..

Maailmanlopunn rakennuspalikka numero 2 / 10:

Tälläisiä muutoksia voi odottaa, kun uudet hyvinvointialueet aloittavat vuodenvaihteessa.

Tarkoittaa liisääntyviä kuolemantapauksia tieverkostolla, vaikkei tulisi onnettomuuksia. Synnyttää ei voi joka kunnassa. Ensiavut keskitetään. 100 km tai 30 km avun luo voi tarkoittaa väliä elämän ja kuoleman välillä tässä hyvinvointivaltiossa. Kainuuseen tuli viiden vuoden POIKKEUSLUPA synnytysten järjestämiseen..

Maailmanlopun rakennuspali.. nro 3 / 10:

Säkylän kunnan tietojärjestelmään tehtiin kyberisku. Suuri osa kunnan tietojärjestelmistä edelleen nurin.

Tarkoittaa sitä, että kun aivan kaikki pakkotungetaan nettiin - kustannussyistä - niin samaten tehdään maailmasta helvetin helposti kaadettavissa oleva paikka.

Maailmanlopun palanen nro 4 / 10:

Venäjän kirjarovio on syttynyt; uusi laki määräsi poltettavaksi 53 seksuaalivähemmistöjä koskevaa romaania Moskovan kirjastoista.

Tarkoittaa, että historia toistaa itseään. Seuraavaksi palavat historiankirjat.. Jottei ihmiskunta pystyisi oppimaan koskaan virheistään. Uusi 40 luku on tulossa..

Maailmanlopun palanen numerot 5 - 7 / 10:

Supersuosittu tekoälysovellus mahdollistaa manipuloidut alastonkuvat tai seksuaalisävytteiset kuvat.. hitto. loppua mä en viihti tähän kirjaani tuosta lööpistä kirjoittaa, mutta se koskee ihmisryhmää - jota koskee oppimisvelvollisuus ja ala-asteet.

Tarkoittaa: tekoäly alkaa pikkuhiljaa nostamaan päätään ja se meinaa ihmiskunnan tulevaisuudelle erittäin suuria olomassaolollisia riskejä.

Maailmanlopun rakennuspalikat 8 - 10:

ovat niitä, joista ei pääuutisissa kerrota. Eli jatkuva ilmasnmuutos, ikiruota alkaa sulamaan ja vapauttamaan ilmastokaasu metaania. Ilmastonmuutoksesta on kyllä puhuttu kyllästymiseen saakka, mutta se vain etenee koko ajan eteenpäin. Meret nousevat pikkuhiljaa, äärimmäiset sääilmiöt katkovat virtoja.

joista on edes se hyöty, että ihmisten aivot syövyttävä niin sanottu tosi-televisio viihde edes välillä lakkaa.

 

Dokumentti siitä, että kuinka luonnossa selviää ilman apuvälineitä juuri nyt kanavalla 1

Ohjelma, jossa julkkiksien päälle heitellään ruokaa, heidät laitetaan tekemään outoja tehtäviä juuri nyt kanavalla 2

ykkönen vai kakkonen? Kumman valitsee nuoriso?

Ohjelmien lähetysaika lauantai-iltana.

Tarkoittaa että taidot pitää itseään hengissä ilman nettiä tai kaupungin tarjoamaan valheellistä parempaa elämää - vain katoavat. (ota yhtälöstä vain sähkö pois, niin yritä päästä metrolla jonnekin. Yritä maksaa sillä sovelluksellasi kännykkäsi akun loputtua..)

No, tätä maailmaan pitää pystyssä vain sähköt. Virtaa kulutetaan enemmän kun voi tuottaa. Sähköt ja ohuiden merikaapeleiden välityksellä menevä internet.

niin ja suomen internet valtaosin on matkapuhelin verkon tukiasemien armoilla. niistä kun katkeaa sähköt - niin katkeaa myös nopea netti. Videosisältö tippuu heti pois.

Eipä silloin katsoa sitä videopopkastia siitä, kuinka selvitä sähkökatkon aikana..

No mayat olivat oikeassa, että maailmanloppu tulee vuonna 2012. Sen ilmeämismuoto vain erilainen.

Hyvää maailmanloppua sitten vaan! Elämää ylläpitää vain sähkövirta.

Ja sitä sään niin sallitessa aletaan Suomessa säännöstelemään tänä talvena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.