perjantai 4. heinäkuuta 2008

Keskustähti loistaa kirkaammin (kun koskaan)

 

4.-heinäk-2008 09:29 am - keskustähti loistaa kirkkaammin kun koskaan.
[
ajatusvirta]

Minulla on huonoja uutisia osalle ihmiskuntaa, joka osaa lukea suomea. Tänään ei ole käyttöä sateenvarjoille - siis kannettaville minikatoille joita mielellään eräät kantavat päänsä yläpuolella välittämättä siitä, että sade loppui jo tunti sitten. Tänään siis ei sada, jotta pääsette rakkaan mielipakkomielteenne kimppuun - niin suosittelen suihkua. Käyttäkää sontsaa suihkussa. Kyllä se joskus ulkonakin sataa. 

Se vain on niin hiton typerän näköistä kun porukka roudaa sontsiaan vaikkei edes sada. Ja vielä idioottisempaa on se - kun sitä sontsaa pitää käyttää päänsä yläpuolella jopa betonisissa alikuluissa. Voisivat vaikka ravistaa noissa paikoissa sontsistaan pois ne pari pisaraa. No kukin saa täällä toteuttaa itseään valitsemallaan tavalla. Vaikka ajaa polkupyörällä ja samalla vaikka kuoria perunoita. 

On perjantai, taikauskoisten ihmisten pettymykseksi ei ole kolmastoista päivä. on 4. heinäkuuta vuonna 2008 Jälkeen Ajanlaskun Alun ( = on lyhenne "JAA" ) Suomi kuuluu edelleen euroalueeseen. Taivaalta ei ole satanut lähimmän vuorokauden aikana sammakoita. Olisiko pitänyt?  Siis sellainen kiinnostava ilmiö, jota voisitte seurata terapeuttinne ikkunasta - ammatinharjottajan ollessa selkä ikkunaan päin ja raapustaen jotain kiireellä muistioonsa teidän kertoassanne hänelle että ulkona sataa sammakoita. 

On siis yhteislaulun aika: "pienet saammakoot, Pienet saammakooot - ne lystikkäitä oon. Piieenet saammakot, pienet saammakoooot - nee lyyystikkäitä ooon" 



Tässä vaiheessa nostatte katsettanne monitorista ja huomaatte ympärillänne olevien ihmisten ilmeistä, että taisitte laulaa äskeisen laulun kovaa ja sydämmen pohjasta. Tämäpä kiusallinen tilanne, josta pitäisi nyt jotenkin selvitä. Varsinkin jos olette nyt työpaikalla saamassa sääliviä katseita. No ehkä olettekin loman tarpeessa, joten työntäkää peukalonne korviinne, liikutelkaa muita sormia ja työntäkää kielenne ulos suustanne päristäen sitä samalla. Tuleeko pomonne nyt luoksenne? jos näin on - niin jatkakaa tämän lukemista kotonanne.

Mutta onko todella näin käynyt jossain joskus? Ajatelkaa vaikka jos asioisitte pankissa ja virkailija alkaisi hoilottamaa sammakkolaulua kesken kaiken. Mitä siinä tilanteessa tehdään? Etsitään sitä piilokameraa ja samalla otetaan muutama askel taaksepäin valmiina puolustautumaan. Jos se virkailija nieminen vaikka heittää teitä kolikoilla. Pankissa kun on rahaa. 

Siis myös vaaleanpunaisia seteleitä, joilla me kaikki maksamme alla 10 euron ostoksen. Joten kiertoilmaisuna voimme sanoa - että nyt vuonna 2008 pyörittelemme näpeissämme pieniä pinkkejä asioita joilla on iha oikeesti arvoa. Väreistä viis, taivas on edelleen sininen ja ruoho maassa vihreää kuten on ollut aina. Ulkona on siis nyt kuuma kesäpäivä. kaunista ja mahtavaa. 

Nyt on kesä.

Tämän lauseen luettuanne siis voitte sulkea tietokoneen ja mennä ulos nauttimaan oikeasta elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.