maanantai 14. heinäkuuta 2008

Iskostan sanoja tajuntaanne

 

14.07.2008
Iskostan sanoja tajuntaanne.

Hirviöitä on eksynyt Jyväskylän keskustaan. Ihmisiä kehoitetaan äärimmäiseen hulluuteen ja tanssimaan kaduilla Lambadaa samalla hokien Nalle Puhin sadelaulun kertosäettä - sanajärjestystä, jota en tässä toista jottei se jäisi ihmisten tajuntaan kummittelemaan niihin hetkiin kun pitäisi saada unta ja koko ajan kallossanne kaikuu toi "pili pili pom" Tunnustan.. hain Googlella noi sanat kun itse en muistanut, he ovat tehneet valtavasti töitä sen eteen - että joku hyypiö voisi hakea sanoja "pili pili pom" Järkeä kai siinäkin on.

Mutta palataksamme arkitodellisuuden harmaaseen hermomassaan - uutinen kertoi että pari hirveä on eksynyt Jyväskylän keskustaan. Ihmisiä kehoitetaan varovaisuuteen, koska hirvi voi tappaa ihmisen ja vain vanhat muistavat kuinka hirveä käsitellään siten - ettei siitä koidu vaaraa. Nykyajan cityihmisenhän pitää ensin loggaantua interenttiin käsitietokoneellaan, jossa myös puhelintoiminnot - ja etsiä artikkeleita hirvieläimistä ja niiden käyttäytymisestä. Sitten kun he löytävät sivuston, joka varoittaa että '..jos itseäsi suurempi olio on tulossa vihamielisenä sinua päin - niin pakene" Niin he suorittavat sen mitä netissä luki - paetkaa.

Taivaasta on tullut tulta maahan eilen Suomessa. Ukkoset ovat tehneet tuhojaan, odotamme vielä uutisia megatrombeista jotka katkovat päätiet ja tukkeuttavat siten Suomen verisuonet. Kuljetukset eivät pääse perille ja kansa näkee siten nälkää. Vielä ei ole kehitetty replikaattoreita, jotka loisivat ruokaa tyhjästä. Megatrombit ovat tulossa tekemään tuhojaan, jos ei tänä kesänä - niin taatusti ensi kesänä. Ja vain sen vuoksi - että toi ilmasto on muuttunut. Suurien jäätiköiden sulaminen on alkanut ja meret nousevat sen 47 metriä seuraavan 200 vuoden aikana. Joten ainakin uusia merenrantakaupunkeja on tulossa. Kunnian saavat ainakin Seinäjoki, Lahti, Kouvola sekä mahdollisesti myös Tampere.

No, jos jotain hyvää tosta - niin ainakin risteilyllä voi viettää enemmän aikaa kun laiva pääseekin seilaamaan ohi Helsingin.

Mutta iha totta - v*tun pelottavaan päin tää maailma on menossa. Meriveden nousu on tosi vakava asia - jo yhden metrin nousu aiheuttaa ongelmia ja lisää ilmastopakolaisia jo tossa seuraavan 20 vuoden aikana.

Kreikassa matkustajajuna on törmännyt tavarajunan vaunuihin, jotka olivat toistaiseksi tuntemattomasta syystä irronneet tavarajunasta. 15 saanut vammoja, kukaan ei ole saamieni tietojen mukaan kuollut.

Maailmankaikkeuden kaunein nainen löytyi Venetzeulasta. Koska sen maan nimi on hiton vaikea kirjoittaa - niin kutsukaamme sitä venemaaksi. Ok.. eli Venemaasta on löytynyt muka maailmankaikkeuden kaunein nainen. Entä muut - toistaiseksi tuntemattomat sivilisaatiot? Entä jos tossa 5000 vuoden päästä radioaallot ovat ehtineet ZXCVB - planeetalle, jossa sen planeetan kaunein naaraspuolinen olio BVCXZ suuttuu ja lähtee kostamaan virheellistä nimitystä. Emme voi tietää - tämän hetkisen tietämyksemme mukaan yli valonnopeutta ei voi kulkea ja madonreiät ovat äärimmäisen epävakaita. Tämänhetkiset uskomuksemme ja tieteen tajuntamme jotenkin estää mahdollisuuden vieraisiin avaruudesta. Itsekin olen sitä mieltä, että he ovat ihmisiä kaukaisesta tulevaisuudesta - jossa eri planeetoilla asuminen on muuttanut ihmisruumista humanoidiasteeseen. Eli kysymys: Jos joskus keksitään aikakone, niin miksemme ole vielä saaneet vieraita tulevaisuudesta? Ja lisätieto: Ufo-havaintoja on aika paljon, ja mikä on oikea totuus?

Muualla tällä planeetalla.. Kalifornian maastopalot ovat hellittäneet hieman. Jokavuotinen ilmiö - josta on alettu puhumaan ja uutisoimaan vasta hiljattain vuosittain. Hivenen kuten ilmastonmuuttumiseen liittyvä uutinen. Siellä on kuivempaa kun ennen. Ja koska ilmastonmuutos on ollut tässä tapetilla vaikka kuinka paljon - niin tietenkin kaikki tuollainen rikkoo nykyään herkemmin uutiskynnyksen. Siitä tulee hiljaa viihdettä, kaukaisten ihmisten tragedioista tulee viihdettä - uutinen joka myy enemmän koska se vaikuttaa ihmisten tunteisiin. Palot piinaavat Paradisen pikkukaupunkia. Toivottavasti erään yhtyeen nimi ei toteudu sielläpäin. Paradise lost.

ajatustykitys päättyy tältä kertaa tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.