tiistai 6. tammikuuta 2015

yöllinen merkintä: aihe isyystunnot

 

07.02.2015
Vuoden 15 ensimmäinen yöllinen

If these trees could talk - Red Forest.

Olisi nyt tulevan laulun nimi, hiljaista musiikkia aamuyössä. Miksi sitten tämä vuorokaudenaika? Syy: kirjoittaminen. Siis ei nyt, vaan pari päivää sitten. Siitä oli sitten tietenkin univelkoja ja ne maksoin eilen. Joten käytin sitten päivän lepoon ja nyt yöllä kirjoitin lisää. Mikä outo voima sitten tuossakin on, että mä vain kirjoitan ja kirjoitan. Tekstejä joiden päähenkilöillä ei aina mene hyvin? Kenties siksi koska käsittelen niiden kautta omaa elämääni.

Siinähän se analyysi olisi.

Jotkus kertoisivat raportteihinsa, että hyvä että hän edes jollain tasolla käsittelee asiat mielessään. Ja kyllähän mä kehityn kirjoittajana. Ne asiat ovat tässä maailmassa aika yleisiä. Mä luin tuossa pitkästä aikaa Lago Morten. Koska siitä vain tuli hyvä. Ei sitä voi muistaa kaikkea sitä, mitä on kirjoittanut. Ostaa vain uuden näppäimistön kun vanha on loppuun käytetty. Tästäkin lähti ne siivekkeet kerran.

On asioita, joista mä en kyllä pääse koskaan yli. Mua on satutettu liikaa, asia on vain näin. Ei sen surullista tarvitse olla, siihen vain tyytyy mitä on. Se, että minulla on tapana kadulla - jos joku tervehtii - niin tervetiä takaisin seuraamatta tilannetta. miksi? Koska kerran kävi niin, että tervehdin krsiä vahingossa. (nimi kirjoitettu tahallaan väärin tulevia hakuja ajatellen) Miten voi pitää henkilöä itselleen kuolleena, jos pitää jollain tasolla ulkona liikkuessaan jonkun suojauksen päällä? en mä mitenkään onnellinen tilanteeseen ole. Pitäisi vaihtaa paikkakuntaa, mutta näillä näkymin se ei ole mahdollista.

Laitoin yömusiikka soimaan. Kuuntelen sitä myös kirjoittaessani. Levy on Totalsefthadret yhtyeen totalsefthadred. englanninkielen taitosi paljastaa jotain. Levy on vain hyvä. Olenko sitten masentunut? Kyseessä on tauti, johon sairastuin nuoruudessani. Se on uusiutuva tauti ja se on siis uusiutunut. Siitä termi uusiutunut. Ei se kuitenkaan pahana ole, ja se on ajatuksilla hallittavissa.

Näm yölliset merkinnät, siis tarkoitan merkintöjen "aiheissa" käyttämääni sanaa 'yöllinen' - tarkoittaa sitä ,että merkinnässä kerron itsestäni ja elämästäni täällä. Sittenpähän tietävät, kuka sitä nyt tulee lukemaankaan.

Nimeni on koko suomen levityksessä olleessa ollussa julkaisussa. Näemmä suomen kieli tökkii nyt. siis se lehti oli ostettavissa lehtipisteistä Hangosta Ivaloon ulottuvalla akselilla ja .. no katsoin sen. Se tulee myös nimelläni tehdyssä googlehaussa. Hakukone on napannut vielä siihen tuloksen alle mitä silloin vuosi sitten tapahtui. Se kun pääsi kaikki viha purkautumaan.

Itse tuolla Kaipolassa viime jouluna ollessani, huomasin sen lehden olevan kirjahyllyssä. Yhden pinon ylimpänä. Siirsin sen sen pinon alimmaiseksi. Ne asiat ovat vieläkin kipeät. Se isyys ja kun itse en sellaiseksi päässytkään. Kyllähän tälläkin hetkellä tuotan siittiöitä, mutta vaikka ne sais itämään nyt - niin se aika kun se lapsi olisi .. äh mä vaihdan mielipiteeni. En siis valita siitä että olen melkein nelikymppinen, että olisi liian myöhä saada lapsia. Kunhan ei kestäisi niin kauan, ettei jaksaisi olla niiden kanssa silloin kun ne kasvavat.

Onneksi minulla on taito kirjoittaa myös silmät kiinni, silmälasit kastuivat mikä olikin aavistettavissa. Se tapahtuu aina kun näitä asioita jossain päin näen, kuulen tai sitten ajattelen kunnolla. itku tai paremmin sanottuna kyyneleet, se itkun tunne ainakin.

Ja siinä on kylliksi aihetta pitää erästä henkilöä itselleen kuolleena!

Lokakuu 2013 - tuolloinhan tämä asia oli pinnalla. Yhtä pinnalla näkyvästi, kuin ilmalla täytetty kumipallo. Poimintoja tuosta ajasta:

Isyyntuntoja. Millainen isä olisin? -- haastattelutilanteesta siihen artikkeliin >>

Luvan annon jälkeisiä tuntoja, siitä artikkelista. Miksi pyytää sitä anteeksi?

Tuntoja ennen julkaisua >>

Meidän Perhe - artikkeli minusta ilmestyy huomenna >>

Meidän Perhe - artikkeli minusta ilmestyi eilen - tuntoja >>

Laimea vastaanotto artikkelin jälkeen >>

Laimeaa vastaanottoa - tuntoja, osa 2 >>

Ja noiden jälkeen vielä tässä kokoelmassa:

Meidän Perhe artikkeli minusta - leikkaamaton versio >>

Noiden linkkien avaamissa teksteissä kyllä lukee se, että mä pidän joitakin ihmisiä sellaisina, joille olen pelkkä vitsi. Minkä takia sitten siihen tahdoin nyt puuttua? Kenties vain sen vuoksi, että tuolloin en varmaankaan kirjoittanut siitä kaikkea - mitä tahdoin. Keltä muka sitä kaikkea pitäisi pyytää anteeksi, että kerroin koko Suomen tietoisuuteen meidän suhteestamme. Hän piiloitteli asiaa kyllin kauan ja uhkaili itsemurhalla, jos lopetan / en aloita suhdetta. Tee siinä sitten oikein.. Ja nimi löytyy kyllä - ihan tästäkin merkinnästä.

Tämän lisäksi se. mitä tuossa merkinnässä kirjoitin, 04.10.2014 - Kuukauden eka melkein yöllinen - niin ei varmaan jää epäselväksi se mitä tuossa vähän aikaa sitten totesin.

Tässä on kylliksi aihetta pitää erästä henkilöä itselleni kuolleena. En tule koskaan pääsemään tästä yli, anteeksi vain. Liika on aina liikaa. Kyllä mä sen ymmärrän, että pitäisi päästää irti. Jos sais elämäänsä jotian muuta niin ehkä sitten. Ja sillä muulla tarkoitan radikaalia paikkakunnanvaihdosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.