lauantai 31. tammikuuta 2015

Kreetan härkä

 

31.01.2015
Kreetan Härkä n.11484431012015

Levy pyörii vinhasti laitteen sisällä, pienitehoinen laser lukee pienien kuoppien ja tasanteiden riviä. Singaali syöksyy lukupäästä jo 15 vuotta vanhaan mikropiiriin joka muuttaa datavirran musiikiksi ja lähettää tiedot laitteen näyttöön jossa vilkkuu minkäkin taajuuden silloinen voimakkuus. Laite muuttaa ja vahvistaa singaalin analogisiksi sähkösingaaleiksi ja pommittaa niitä johtoja pitkin kovaäänisiin, joiden ämyrit värisivät ja saavat huoneilman aaltoilemaan. Ääni on syntynyt.

CMX CD soittimessa. Vuosi sitten toi stereo oli jotenkin rikki. Sen sai vain päälle soittamaan sitä äänilähdettä, joka oli AUX liitintään kiinnitetty. Se oli tuolloin radiolinkillä oleva spotify + 20 vuotta vanhat korvalappustereot. niissä toimii vielä se radio. Ydinvoimalaitoksen tuottama sähkö viihdyttää. Sillä toimi vedenkeitinkin. Uskollinen ystävä - tee hautumassa.

Muistutus tulevaisuuteen ja itselleni: Kerta ostat aina sen Teetaivas-teepakkauksen, ja siitä ensin loppuu juuri toi Uskollinen ystävä - niin huomioi se - että sitä teelaatua saa myös omina pakkauksina. Se on sitten eri asia, että löytyykö sitä entisestä työpaikastasi.

Tulevaisuuteen.. jos nyt on vuosi 2015 niin eikös nyt ole se kuten tulevaisuus? Naapuritalon parkkipaikalla olevilla autoilla on vieläkin pyörät maassa. Ei ole niistä yksikään lentävä auto. Ellei sitten ajeta rotkon reunan yli - mutta tuolloin se lentäminen on enemmänkin putoamista. Jotenka lentämisen määritelmä ei toteudu muutoin kuin hetken, jos reuna on kuten ramppi. Jolloin esine jatkaisi omalla voimallaan vielä hetken ylös - ennen painovoimalain vaikutusta.

Taas sataa lunta, sekin ilmiö käyttää painovoimaa. Lauseena toi 'taas sataa lunta' on joidenkin mielestä iloinen, minun ei. Aika muuttaa mielipiteitä asioita.

Lapsena lumikasa saattoi olla luolasto, avaruusalus, auto, seikkailupuisto tai sitten joku silloisten animaatiosarjojen ihmelaite. Me teimme kyllä hienoja lumilinnoja. Aikaa kului ja sitä vanheni. Ajan saatossa se kirkkaus alkoi sattumaan silmiin. Rustonpehmentymä polvissa teki elämän vaikeaksi, varsinkin jos kaatui liukkailla. Kylmyys alkoi tuntumaan pahalta ja sitten viimeisimpänä kovilla pakkasilla on ollut vaikeuksia ihan hengittämisessä.

Lopputulos: Hyvin suuri talvi-viha. Ennusteissa se, ettei lumitalvet ole tulevaisuudessa varma ilmiö. Ilmastonmuutoksesta:

http://yle.fi/uutiset/kysely_selva_enemmisto_amerikkalaisista_haluaa_maansa_vastustavan_ilmastonmuutosta/7773003

Kaksikymmentä vuotta liian myöhään on siinä maassa herätty, kuten joskus olen todennut. Tarvittiin pari isompaa myrskyä että ihmiset alkoivat tajuta asioiden olevan tapahtumassa. Turha katua, kun on jo huonot housuissa.

Jos mikään ei muutu, kaikki vaan jatkuu loputtomasti samaa. CMX - Loputtomasti samaa.

Koskahan olen alkanut kuuntemaan bändiä? Kysynpä sitä kotisivuiltani hakukoneella..

..Ja kohtuullisen nopean hakutuloksen silmäilyn jälkeen, ainakin löytyi vanhin tieto - siis merkintä johon olen kirjoittanut yhtyeen nimen - oli 21.03.03 jolloin olin ostanut bändiltä tupla-cd:n.

Joten kaiketi olen tietänyt orkesterin jo sen 14 vuotta. Voisikohan olla niin, että tänään soimaan laittamani tupla-cd Dinosaurus Sterophenoksis (tai jotain sinnepäin) on juuri se kyseinen levy, jonka ostin tuolloin. Voi olla.

Levyn viivakoodin numerosarja olisi 72435293323 tulevaisuuden tarvetta varten, siis maalata luku ja hiirivalikosta laittaa se googlehakuun. Toinen lisäsyy oli se, että minusta on jotenkin kivaa käyttää tuota numeronäppäimistöä näppäimistössä.

Lopetuslasketa alkakoon.

Ummistan nyt silmäni ja jatkan vain kirjoittamista. En ole tehnyt tätä pitkään aikaan , mutta se ilmeisesti onnistuu vielä. Liikeradan mielttimins siis miettiminen saa joskus liikeradan sekoamaan. Ei kannata siis miettiä liikaa sitä mitä tekee, vaan tekee sen silti.

Käytän tuntoaistia. löydän näppäimistöstä kaksi nystyrää. ne olvat j f näppäimissä. Sitä en pysty ihan selittämään miten tämä teksti syntyy. se on vain aivotoiminnan tulosta. Näppäimistö tekee töitä. Iskunopeus on monta merkkia sekunnissa. ne lähtevät johtoa pitkin..

nyt on avattava ne silmät. Ei pysty kirjoittaman lyhenteitä silmät kiinni. Vain sanat menevät tuntoaistin tuottaman flitterin läpi. Teinkö juuri kirjoitusvirheen... silmät auki. En tehnyt. Tuntui vain siltä. Koska mä tykkään kirjoittamisesta - niin toi oli hyvä testata. Vielä osaan tuon taidon. Jatketaan sitten sitä, miten sanat saavuttavat sinut.

..johtoa pitkin USB jakariin, johon on liitetty varmuuskopiomuistitikku, hiiri ja näppäimistö sekä Bluethoot palikka. Se tekee työnsä ja lähettää singaalit tietokoneen muistiin.

CTRL+S varmistaa sen, että tuotettu teksti tallentuu kovalevylle. Josta tietokone lähettää ne radioaalloilla palvelureitittimen kautta internettiin.

Stereot soittivat vain ensimmäisen levyn. Annoin väärän komennon laitteelle. Käynnistin soiton levynvalintanapista suoraan, en Play-näppäimestä. Sama se.

Tämä kirjoituskoneeni saa kohta keskusmuistiinsa Need For Speed - Most Wanted pelin. Teenikin on lopussa. Sammutin stereoni kaukosäätimellä, joka pystyy lähettämään valonnopeudella dataa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.