maanantai 10. joulukuuta 2007

Syntymäni muistopäivänä

 

10.12.2007
Syntymäni muistopäivä.

Jos seuraan tyyliä, jota sivusin vuosi sitten eräässä merkinnässä tässä nettipäiväkirjassa, niin tämä on ensimmäinen virke jonka olen kirjoittanut 31 vuotiaana.

Se saapui tänään postin mukana, Kotiteollisuuden levy seitsemän. Uutta mieleistä musiikkia, synttärilahja. Jos tässä vielä ostaisi myös tallentavan digiboksin, koska se on pakkohankinta.

Minun pitäisi tarjota kait tässä muille ihmisille mahdollisuutta toivottaa minulle onnea puhelimen välityksellä. Sori, suljin kännykkäni. Joku sanoisi, että "sä oot taas tolla tuulella" No, ok - mä oon sitten tällä tuulella.

voisin käsitellä sadalla rivillä elämääni ja selvittää muille ihmislle ajatuksiani. En tee nyt niin. Mikä nyt kiinnostaisi? Ehkä käsitellä tuoreita uutisotsikoita tyylilläni.

Al Gore on saanut sen Nobelin rauhanpalkinnon ilmastonmuutoksesta tiedottamisesta. Ilmastonmuutos on totta, nämä mustat joulut Suomessa ovat siitä varma merkki. Meret nousevat, jäätiköt sulavat ja saastutus jatkuu aina vaan. Suurvallat vain syyttelevät toisianta kiistassa suurimmasta saastuttajasta kuten lapset hiekkalaatikolla. Sun syy! - Ei ku sun syy!

Vielä tässä potkitaan monet hiekkalinnat matalaksi, ennenkun maapallo toipuu ihmiskunnasta.

Pienet saarivaltiot pelkäävät ilmastonmuutoksen tuottamaa merien pinnan nousua. Kas, kun kotomaa muuttuu merenpohjaksi - niin se ei ole kivaa. Tervetuloa ilmastopakolaiseksi toisten nurkkiin.

Ilmastokokouksia kyllä järjestetään, mutta nillä ei ole mitään muuta vaikutusta kun saada osallistuvat näyttämään hyviltä, mikä tukee heidän uudelleenvalintaansa.

Uuden jääkauden koittaessa Suomi muuttuu elinkelvottomaksi paikaksi.

Täytin tänään 31 vuotta. Sama se..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.