lauantai 19. maaliskuuta 2022

Covid19 saavutti viimein minutkin

 

19.03.2022
Kaksi viivaa

Asia oli kuten arvilinkin. Olen saanut koronatartunan, varienttien en tiedä. Kotiteksti ei sitä näyttänyt. Taitaa virus olla vielä minussa, vaikuttaa aivotoimintaan. arvelinkin. varianttia. kotitesti. Arvelinkin, että varianttia ei kotitestillä näy. Eli tää olo on sellaista, että on testattava miten kirjoittaminen sujuu. Siksi tuossa hoin tiettyjä sanoja, jotka olivat kirjoittuneet väärin.

Tämä on ollut pikaflussa. Kun normaalistihan flussa kestää sen 2 - kolmeen viikkoon, niin oireet ovat menneet nyt pikakelauksella ohi. Vielä kurkku on kipeänä. Kaiketi siinä oli sekin, kun rokotukseni olivat kunnossa. Ei tullut pahempaa hengitystie infektiota.

Sitä asetin itseni sitten itse-ehtoiseen karanteeniin. mutta kun on panostanut asuntonsa viihdyttävyyteen - niin täälä viihtyy ja aina voi jonkun kysyä käymään kaupassa.

Isoin mitä huomasin, oli se että päivät menivät sekaisin. Tuossa eilen kun käynnistin tietokoneen, niin ihmettelin että onko sen aika-asetukset menneet sekaisin kun näytöllä luki Perjantai.

Tauti vaikuttaa siis aivoihin. Teempäs tässä vaiheessa testin. Kirjoitan silmät kiinni. No niin ja sitten suljin silmäni. on vain äänimaisema, jossa juuri kuulen kesän ensimmäisen jäätelöauton huudon. Lisäkis kuulen hectoria. Levy on se, missä ensinlumi tulee kuudelta. Hetki.. mun vissiin pitää avata silmät, tuntui virheeltä.

No perhana. Eipä pahemmin covid-19 minussa tällä hetkellä häiriköi aivotoimintaa.

Kappale joka nyt soi: Ihmisyyden sirpaleet. Enpä ole aikoihin kirjoittanut hectoria. Tällä kertaa se tulee spotifystä, ei kasetilta.

Hetkinen.. virhe havaittu. Siis en ole aikoihin KUUNNELLUT hectoria. Taitaa pieniä häiriöitä olla. Ajattelin seuraavaan kappaleeseen tätä merkintää kirjoittaa kirjoittamisesta, niin vissiin meni sekaisin.

Eli mä aattelin tuossa pari päivää sitten jo julkaista sen uusimman tekstin keskeneräisenä. Koska vähän pelotti, etten kenties kykenis sitä työstämään. Mutta pelko oli turhaa kylläkin.

Tosin se teksti on aika valmis jo. Parin vuoden työ valmiina ja sen takia saattaa olla luopumisen tuskia. Että mitä mä sitten muokkaan? No vissiin seuraavaa tekstiä.

Taitaa olla paras lopetella merkintä. Testasin vain kirjoittamista, kun tässä oli hetki kun kartassa näin Viron pääkaupungiksi sellaisen kun Tallenna ja tietokoneen kysymysvaihtoehtoina Älä tallinna.

Että aivotoimintaan vaikuttava kiina-ilmiö osui minuunkin. varotoimenpiteistä huolimatta. Tosin ilman rokotteita tää tauti voisi oikeasti olla mulle kohtalokas.

sääli heitä, jotka eivät sitä ota. No, onhan sitten kuolinvuoteella aikaa katua.