torstai 29. heinäkuuta 2021

koronapiikille menin

 

29.07.2021
...sieltä ne tulee, pyörivät sähkökoneet.. vaccine

CMX jälleen soimassa. Kolmikärki Gold albumi jauhautumassa tietokoneeni prosessorissa kuten musiikiksi.

Syvä vesi, kuten tämä olisi siunattu aamu - kertomus eilisestä. Menin ajoissa koronarokotukseen, sillä minulla oli koronakorotukseen aika. Tarkasti oli annettu rokonarokorukseen aika, oli 10:54. Näemmä sanan hokeminen ei onnistunut kolmannen kerran, itsetestasin lukihäiriötäni. vielä voi hyvin, kiitos kysymättömyydestänne.

No siellä oli penkit kahden metrin välein toisistaan odottamassa. Henkilökunta ohjasi tilannetta hyvin. Tosin Suomen kielen "hän" sekotti vähän, sekoamista ei olisi syntynyt esim. englanninkielisessä maailmassa (she, he)

Eli järjestys selvisi kyllä. Saatoin muuten tässä ehkä muistella jotain toista tapahtumaa, jos niin - syytän rokotusta tai sitten musiikkia.

Tuli vuoroni, menin sisään - itse rokotustapahtuma ei ollut mitenkään paha. En edes huomannut piikkiä. Luulin, että sitä annettaisiin enemmän. piltseriä.

Itse asiassa verenottoa laboratoriotutkimuksia varten voi pelätä enemmän kuin tuota.

( ja tähän yhteyteen sanon niille, jotka eivät ota koronakorotusta - koska "eivät tahdo myrkkyä sisäänsä" ja kuitenkin polttavat röökiä että älkääs puhuko paskaa siitä - ettette ota myrkkyä sisäänne. )

Mutta kukin tehköön miten lystää, jos tahtoo että saa taudin - näillä tavoilla, miten ihmiset tahtoo sitä entistä aikaa viettää - on 100% varmuus - että rokottamaton saa koronan. Se voi jyllätä niin, että pitää sen jälkeen jopa opetella kävely uudelleen. Mutta oma valinta jokaisella.

jatketaan..

Rokotustilanteen jälkeen, minutkin ohjattiin vielä istumaan eri paikkaan vartiksi - ennenkun sai lähteä. Liittyy siihen, jos ihminen saa jonkun reaktion rokotuksesta. Jälkiseuraamista siis. Ja se mahdollinen reaktio on tosiaan nyt pienempi haitta - kun se, että joutuu rokottamattomana sairaalahoitoon kun saanut sen viruksen. covid-19 on kaikkialla + siitä jo tulleet variantit.

ja sen tulee saamaan tilastojen valossa kaikki aikanaan, vain rokotus antaa suojan. Tämä ei ole mielipide - vaan fakta.

Minulle ei tullut mitään jälkijuttuja, odotin sen vartin ja sitten tulin kaupan kautta kotiini. Ei tullut mitään jälkikipujakaan, ei pahoinvointia. Yöllä vasen käsivarsi, johon se rokotus laitettiin - tuntui vähän kipeeltä kun kääntyi sille kyljelleen. Ei vielä mitään muuta ole seurannut.

Tänäänhän kuulemma tulevat oireet - jos tulevat.

Siirrytään ilmastoon.

Juhannuspäivänä tuli sellainen myrsky, jota en koskaan muista kokeneeni. Vettä tuli 20ml puolessa tunnissa. Alkoi vettä vuotaan piipunjuuresta mökilläkin sisään. Mikä on hyvin harvinaista. Piha tulvi ja tuuli ja lujaa. Serkku poikineen sattui vielä olemaan vierailulla.

Saihan ne lapset kokemuksen, jota eivät kyllä unohda. heitä vähän pelotti sähköjen katkeilu ja myrskyn äänet. Mökki piti taas pintansa säältä. Isohko järvikin nousi siitä sateesta hetkessä 7cm

Onneksi ei tullu rakeita siitä ukkosesta. Kunhan jäi vain sen +30c helleputken päätepisteeksi se syy, miks se ilma oli niin raju.

vaan kyllä ne helleputket lisääntyy ja sitten niiden jälkeen tulevat rajunilmat lisääntyvät.

Mutta onneksi koko ajan siis lähenee se hetki - kun pääsen viimein käymään isoissa kaupungeissa. 1 rokotuskerta ei anna täyttä suojaa.

toinen tulossa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.