maanantai 12. huhtikuuta 2021

Onko teknologia ihmiskunnan pahin vihollinen?

 

12.04.2021
jälleen tätäkin..

Ylen uutisissa oli juttua siitä, että miesten hedelmällisyys on hälyttävästi laskussa. Itse en enää tule varmaankaan pääseväni isäksi, en kuitenkaan menisi tutkituttamaan itseäni - jos selviäisi etten tuota mitään siittiöitä, niin se tieto olisi aika murskaavaa. tuolloinhan olisi viety sekin haave pois, että edes teoriassa olisi ollut mahdollista tulla isäksi. Parempi siedättää tätäkin asiaa pois elämästään.

Vaan mikä aiheuttaa nuorilla miehillä nyt sitä, ettei kivekset tuota yhtään siittiöitä? Olisiko tämä nyt keinotekoisen radiosäteilyn vika? Vain 100 vuotta ihan radion keksimisestä. Nyt on tullut pirusti eri verkkoja - onhan puhetta jo ollut, ettei uusille tekniikoille enää löydy vapaita radiotaajuuksia.

gsm, 2g, 3g, 4g, 5g, Wi-fi, digitaallinen televisio - pakko HD lähetykset antenniverkossa. Kännykät, joilla katsotaan videoita. Aikamoisessa mikroaaltouunissa kyllä tässä on, niin voisi siitä olla jo vaikutusta ihmisen DNA:han.


Muttei sitä tutkita, koska teknologia on kivaa. ja kaikki perustuu nykyään noihin teknologioihin. Kyllä tästä ajasta maksetaan vielä kallista hintaa. Suomalaisuus katoaa, voi tänne muualta tulla ihmisiä asumaan - muttei he tunne suomalaisia tapoja kuten suomalaiset. Suomalaista yhteiskuntaa ei ole enää 300 vuoden päästä tätä vauhtia.

Tai ihmiskuntaa. Hedelmällisyyden laskee, uusia lapsia ei enää synny ja ne jotka syntyvät - ovat nenä kiinni luurissa.

Emijot, kasvava lukutaidottomuus, uusavuttomuus - kaikki pitää katsoa netistä. Sitten kun tulee suuri aurinkomyrsky niin se internet katoaakin. Laitteet tuhoutuvat. Kirjoissa olisi tietoa siitä, kuinka saada luonnosta ruokaa. Bookbeeat piste fi auttaa. Ainii, ei enää nettiä. Tai laitetta, jolla kuunella äänikirjaa. Edes muistiin tallennettua sellaista. Painetuissa kirjoissa sitä tietoa olisi - mutta ne ovat viety jo pois.

Kaikki internetin nimeen vannotaan nyt valamme. Vaan eipä tuolloin tosiaan enää nettiä ole. Eipä taida olla sähköjäkään. Tai tulentekotaitoja. Saati mahdollisuutta tehdä se tuli, että voisi lämmittää ruokaansa.

No eläinkunta voi hyvin. Kun ihmiskunnalta otetaan teknologia pois, niin ihminen on vain saaliseläin toisten joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.