maanantai 20. marraskuuta 2023

Mitä tänään tapahtui

 

20.11.2023
Tänään tapahtunutta klo 12- 15 iltapäivällä

Eli vuorossa CMX:n tahdittama (levy kolmikärki GOLD) merkintä - jossa tutkin ja listaan tänään maanantaina, 20.marraskuuta vuonna 2023 tapahtuneet asiat kellonaikojen 12 - 15 välillä käyttäen eri palveluita hyödykseni sekä yrittäen saada niistä tekotaiteellista lietettä.

Olkaa hyvä, matka voi alkaa. Ylitämme Norjan ja Suomen rajan käyttämällä tietä 92 ja yrittämme pysähtyä Näätämön K-kaupan parkkiin, jossa EDELLEEN seisoo se punainen henkilöauto ja samassa asennossa - jossa se ajoneuvo on jo seissyt HEINÄKUUSTA asti.

Polttoaineen hintaa julistava torni on näyttänyt lukua 1.949 ja sitä juomaan saapunut Musta tila-auto on yrittänyt päästä tankille kello 12:22 tänään.

Samaan kellonaikaan Tampereella on pelastuslaitos vastaanottanut palohälytyksen ja Riihimäellä hautakynttilä oli sytyttänyt irtaimistoa palamaan peltokujalla sijaitsevalla parvekkeella.

12:57 on Suomen uusin moottoritie saanut olla rauhassa liikenteeltä. Kysymys siis Tien 7 Venäjän rajalle vievä tie. Suomi sulki rajansa Venäjälle ja siitä on yllättävä seuraus, sillä kaikki Suomen LANNOITE tuotanto on keskitetty Niiralaan ja rajasulku koskee myös rautatietä. Pas.. öh siis lannoitetehdas sijatsee rajanylityspaikan vieressä. Joten lannoitteetkaan eivät kulje nyt rautatietä pitkin.

Tilanne. joka johti tuohon tilanteeseen - siis alkaa kirjaimellisestkini haiskahtamaan.

14:11 Äänekoskella tapahtui koskettelua pikkubussin ja tukkirekan välillä, ajoneuvot osuivat toisiinsa kylkikolarin muodossa.

Kello 14:36 saatiin Huittisissa tietoa, että 12 sikaa putosi pari metriä syvään lietealtaaseen. Eläimet pelastetaan tyhjentämällä kyseinen lieteallas. Eläimet vissiin kunnossa, mutta syytä tuohon ei lukenut tilannehuone piste fi palvelussa. Minä epäilen romahdusta, se missä se 12 possua olivat - ei kestänyt niiden painoa vaan petti.

Että sellaista. nyt tiedätte tuonkin. Voisin vielä kertoa, että eilen Suomessa liikennöitiin yhteensä 944 junaa. Tämä luku ei kerro museojunista tai työkoneista mitään. Tänä vuonna suomen rautateillä on liikkunut - tähän mennessä 383320 junaa. Voit itse tutkia tuon linkin takaa avautuvalta Liikennetilanne sivulta, että paljonko junia liikkui viime Kesäkuussa.

Kyseisellä sivuilla on myös tieto, että suomen tieliikenteen kokonaismäärä on 7 928 929 199 tätä kirjoittaessa, joista raskaan liikenteen osuus oli 576 670 622. Eli luku saattaa olla suurempi tulevaisuudessa. Antamillani tiedoilla te nopeasti laskette päässänne kevyiden ajoneuvojen määrän.

Samalta sivulta avautuvat myös tieverkoston sääasemien kootut tiedot. Kylmintä tällä hetkellä on Enontekiöllä (-29.8c)

Että näin tällä kertaa. Tulen myöhemmin kertomaan enemmän elämästäni. jotain on tapahtumassa, tein puheluita tänään. Mutta siitä sitten myöhemmin.

Jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.