perjantai 17. marraskuuta 2023

Rotkoon putoamis emijo?

 

17.11.2023
sikiöt jäätyvät kohtuihin ja rakkaus elämään kuolee

Teksti päivämäärän alle? Tällä kertaa käynnistyssanat merkinnälle tulivat CMX:n kappaleesta Talvipäivänseisaus. Onhan nyt talvipäivä, harmaa talvipäivä ja pakkasta ulkona se -6.9c astetta. Kaksimieliset mielet huvittuivat tuosta numerosta.

Soittovuoroon tietokoneeni arpoi siihen kappaleen CMX-mielipuolinen rakkaus. Kovin sopiva musiikkiesitys ajatellen eilistä kohtaamista.

En mä siitä asiasta paljon enää sano, mutta silmälaseista eroon pääsyn jälkeen olen huomannut - että ihmiset eivät enää tunnista mua. Ja rivienvälistä paisuu asiaa, joka antoi minulle mielenrauhaa keskellä Citymarkettia.

Toisiin aiheisiin ja liikennemerkkejen sisään joutuneisiin talitiaisiin siirrytään, käyttämällä linturaukan ahdintoa aasinsiltana siihen - että voin kertoa Pellon Kivilaessa olevan tällä hetkellä pakkasta -20.8c. Muoniossa on testiasema auringon säteilymittauksia varten ja sieltä tulee lämpötila tieto -17.3c

Tutkin asiaa ja kerta kelikamerat info -sivusto ei ole lämpötiloja kertonut aikoihin, niin löysin sivun https://liikennetilanne.fintraffic.fi/listanakyma/?list=rws jossa ne tiesääasemien havainnot ovat listamaisesta listattu.

Listamaisesti listattu? Olipa siinäkin taas hienoa suomea. Jyväskylässä pakkasta tällä hetkellä on -7.5c astetta. Tämä arvo saattaa muuttua maan pinnanmuotojen vuoksi ympäri sitä kaupunkia, jonka vaikutusalueella sijaitsee myös Korpilahti. Tuolla on juoduttu kaivamaan liikennemerkki irti maasta, jotta se mainittu talitiainen pääsi vapauteen. Tämä tapahtui osoitteessa Oikopolku 2

Kyseinen liikennemerkki oli pysäköintikielto-liikennemerkki, joka oli vinossa. Näin ainakin oli tilanne, kun google otti street view kuvan kyseisestä osoitteesta vuonna 2009. Vaan ompa hieno näkymä Päijänteelle tuosta kohtaa Korpilahtea. Uudehko asuinalue. Kaunista seutua.

Järvenpäässäkin lintu on ollut eksynyt väärään paikkaan, asunnon ilmanvaihtokanavaan. Lintu pääsi vapaaksi pelastuslaitoksen avulla. Putkiin on siis päätynyt siivekkäitä. Korpilahdella liikennemerkin tukijalan sisään ja Järvenpäässä ilmanvaihtokanavaan.

Oulussa taas nainen tippui rautatiesillalta Oulujokeen ja jäi ajelehtimaan virran mukana. Hänet kyllä pelastettiin.

Helsingissa Postin lajittelukeskuksessa havaittiin 9 kirjettä, jotka sisälsivät epäillyttävää jauhetta. Kirjeitä käsitelleet työntekijät saivat silmäoireita.

Espoossa grillattiin makkaraa metsässä siten, että pelastuslaitos sai ilmoituksen savuhavainnosta. Tampereella taas aletaan käyttämään maahan heijastettavia liikennevaloja jalankulkijoille, koska nykyään on vallallaan se idioottimaisuus, ettei sitä enää kävellessään tarkkailla ympäristöään ja siten varmisteta - että pysyy hengissä - vaan sen sijaan tuijotetaan puhelinta.

Koska siinä on niin helvetisti järkeä aiheuttaa turhaa surua läheisilleen tuijottamalla mielumme jotain hiton pentuliveä - kun liikennevaloja.

Älypuhelimet ovat helvetistä. Ne alkoivat yleistymään vuoden 2012 aikoihin. Viittaa maya kansan ennustukseen maailmanlopusta 21.12.2012 Kyllä se käynnistyi tuolloin, se vain on hidas maailmanloppu - jota ei tajuta. Vain kymmenessä vuodessa maailma on muuttunut täysin. Kaikki on rakennettu netin varaan ja se saa ihmiset muuttamaan myös itsesuojeluvaistojaan. Se on se ihmisen tärkein vaisto hengissäpysymisen varmentamiseen. Ja nyt näyttää että se on kytkeytynyt pois päältä.

Koskahan kevyen liikenteen väylille tulee turva-aidat ohjaamaan ihmisten kulkua? Että tajuavat että tästä pitää kääntyä, ettei kävele ojaan. Tai rotkoon. Kuten tässä tapauksessa https://edition.cnn.com/ tyyppi oli niin helvetin idiootti, että käveli rotkoon.html pelatessaan jotain helvetin Pokemon Go peliä. En todellakaan jaksa olla surullinen tuosta uutisesta. Kuten en tästäkään https://www.dailymail.co.uk/ mies tuijotti laitettaan ja käveli rotkoon.html

Ja näitä löytyy vaikka kuinka paljon https://deadstate.org/ mies tuijotti puhelintaan ja putosi rotkoon. th/

Totaallisen turhia kuolemantapauksia kaikki noi ja tuhat muuta, mitä löytyy netistä jos etsisi. Joten aletaan vain heijastamaan punaista valoa katuihin, jos ei liikkuessaan viihti itsestään pitää edes sen vertaa huolta - että katsoisi liikennevaloja.

Ite käytän perusluuria. Sillä kyllä pärjää ja hengissä pysyy. Tietenkin minulla on myös älypuhelin, koska ilman sitä kohta ei voi hoitaa asioita. Harvemmin se on mukana kun olen ulkona kävelemässä. En koe mitään tarvetta tietää uutisia kun odotan pääsyä kadun yli.

Olisihan siinä ne kamerat, joilla voisi ottaa kuvia - mutta kun se on tehty typeräksi käyttää.

Suuri parannus olisi - jos noihin lanseerattaisiin oma kameranäppäin sen sijaan että pitää äänenvoimakuus säätimien tai
virtakytkin/sormenjälkitunnistimen kautta. Sen avulla vain avaa puhelimen lukituksen vahingossa. Kenenkähän aivopieru se oli - että liittää nyt sormenjälkitunnistin virtakytkimeen?

Ja miksi helvetissä niiden pitää olla niin suurikokoisia, ettei kohta enää mahdu edes talvitakin taskuun!? Joo tiedän, jotta voisi katsoa mielummin videoita kun liikennevaloja.

Eli eipä niitä älypuhelimia edes suunnitella älykkäästi. Ja sitten jos olisikin laite, joka toimisi hyvin kamerana ja puhelimena - niin sitten tulisi tallennustilan rajallisuus vastaan. Ei enää voi kännykkäkuvan tiedostokoko olla mukavat 1MT vaan pitää olla jopa 5MT . minne varmuuskopiot? Johonkin pilvipalveluunko - jonka ylläpitäjä voi lakkauttaa koska vaan?

Kun tahdotaan yhä parempaa ja parempaa, niin lopputulos on että päädytään heikkoon ja hajoavaan digimaailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.