perjantai 3. joulukuuta 2021

Uusi talvi saapunut

 

03.12.2021
Uusi talvi saapunut

Viime yönä omaan mittariin oli tallentunut matalin lukema tänä talvena. -17 celcius astetta. Förekan Suomi-trivian mukaan tämän joulukuun matalin lukema, Suomessa siis - on ollut -34.5 celcius astetta.

Säätietojen tarjoajan nimi sekä toistettu sana celcius täällä vain ihmisten tulevia google hakuja ajatellen muutetussa olomuodossa, jonka osoitus on sama kun yksisarvisten kilpikonnien sarvien koostumus. Sekä mätiä omenapuita kasvavan aution saaren tilavuus mitattuina kuutiometreinä.

Oho.. Kuuntelemani musiikki, artisti CMX sekä aamukahvin yhteisvaikutus vaikutti näemmä aivotoimintaani. Luovuus vai tajuamaton mielenterveyden häiriötila? Samapa se.

Kuuntelussa sieluttoman ja julman kylmän nettipalvelun (spotify) kautta tuon bändin CMX julkaisu Cloaca Maxima III (3)

Kyseistä yhtyettä hakemalla saattaa löytää tämän kirjani. Tosin tätähän olen ennenkin kirjoittanut - julistanut sitä - että kyllä nettihaulla cmx löytyy tämä kirja.

Nyt sitten kun itse tein sen haun, niin on sellainen ajoneuvo kun Honda cmx - jonka varaosatiedot lisää sitä, mitä netissä löytyy kirjaimilla CMX. Ennenkun palaan asiaani, niin kirjoitetaan sitten se cmx cmx cmx cmx cmx - rimpsu tänne ..tulevia googlehakuja varten.

Palaan asiaan.. Olen siis CMX yhtyeen fani, mutta tuossa mainitsemallani levyllä on yksi kappale - joka sai bändin tippumaan monta pylvästä korvissani. Siis robincover kappaleesta..

(pyydän anteeksi ja suosittelen laittamaan jotain täysin muuta soimaan, jos kyseinen kappale alkoi soimaan päässäsi)

kappaleen nimi hyökyaalto.

Miks vitussa pitää hyvä kolmen levyn kokoelma PI LA TA tuollaisella roskalla?! Kyseistä kappaletta kuulu pakosti kerran, kun sillä piti asiakkaita kiduttaa ruokakaupoissa - joissa soi radio.

Ok. se siitä. ja nettipalvelu vaihtui kovalevyn tarjontaan. Winamp päälle ja sen kautta CMX:n kolmikärki gold soimaan. Spotidystä ei löydy kaikkea hyvää musiikkia.

spotifystä siis. kirjoitusvirhe tapahtui, muttei se mitään sillä nyt mä en jaksa sitä korjatakkaan. Hitto mä kirjoitan taas suoraa ajatusta koneelle. vaarallista. mutta kun sitä osaa kirjotitaa silmät kiinni. jäiköhän kahvinkeitin pääle. äh en mä nyt sitä jaksa nousta kattoomaan jaksa. pitää kai avata silmät ja huomata kirjoittaneensa oudon lauseen.

Maailma . Eteläafrikasta tuli uusi, korotteelle immuuni koronavirusmuunnos. Se olikin vain ajan kysymys. Sitä on nyt jo Suomessa. Matkustamista ei rajoteita mitenkään. Kaiketi tässä sitten alkaa yhteiskunnan alasajo taas. Oli suunnitelmissa lisätä Helsinginmatkoja. Taas nekin haaveet pakko laittaa jäähän.

Tässä vain pitää hommata liput ja lähteä vaikka Jyväskylää kattomaan -vielä kun voi.

Ilmatieteellisesti sanottuna, tulee aika kylmä viikonloppu. Psykologisesti sanottuna, tulee aika kylmä ensi viikko.

Jos kirjoittaisi totta, rehellistä tekstiä käyttämällä Suomen kieltä ja kirjaimia.

Ensi viikolla minä täytän neljäkymmentäviisi vuotta. Tasan viikon päästä. Tänään on viimeinen perjantai, kun olen 44 vuotias.

Kirjaimet niin sekaisin, että luulevat itseään sanoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.