tiistai 29. toukokuuta 2018

Telian tiedoitusmoka

 

29.05.2018
Surkuhupaisaa toimintaa..

Jep. Kotisivujeni kohtalo olikin nopeammin käsillä. Palvelin - jolla nämä ovat olleet - lakkautetaan Telian toimesta ensi kuun lopussa. Tästä heillä oli jo suunnitelmat viime syksynä. He lähettivät asiakkailleen sähköpostin, jossa asia kerrottiin.

PAITSI..

Että virheen takia osa asiakkaita ei saanutkaan (minä mukaan lukien) tuota sanomaa, joten jatkoaikaa annettiin. Telia lähetti tässä sitten kirjeen, jossa asiasta kerrottiin - ja annettiin samalla korvaavan palvelun osoite. domainmaailma.

Kertoivat, että siellä on Telian asiakkaille tarjous voimassa. Asia siis kunnossa siten.

PAITSI..

Että kyseisessä kirjeessä oli väärä osoite. Toimimaton. Ilmoitin asiasta asiakaspalveluun, ja hetken päästä sieltä tuli tekstiviestiä. Jossa oli oikea osoite (joka palvelun pitäjät olivat sössineet siten, että Firefox luulee sitä huijaussivuksi - eikä suostu lataamaan)

Eli nyt Telialla on jälleen tarvetta lähettää muutama kirje lisää, vissiin antamani palautteen tähden. Mutta näillä mennään ja asioita selvitellään.

Oudosti vain kännykkä osasi ladata tuon uuden palvelun sivut, että sitä kautta sain heitettyä ilmoituksen virheestä. Katellaan..

Mutta kotisivut tulevat olemaan netissä kyllä. Osoite vain vaihtuu. Osoite, joka on ollut käytössä jo sen 17 vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.