keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Maailman tila: Kohden syksyn sienipilvisatoa?

 

10.09.2014i
He varoittivat, että AIKA LOPPUU!

..vaikkakin se on jo lopussa. Mikä aika? No se aika, jolloin maailman ihmisten täytyisi JO tehdä jotain ilmastonmuutoksen vastaiseen toimintaan - mutta näyttää siltä, että sotiminen on hauskempi ajanviete mitä olisi varmistaa lapsille hyvä tulevaisuus. Sori nyt vauva-aikaanne viettävät ihmiset. Teidän vanhuus on kamala, mutta kunhan te vauvat kasvatte aikuisiksi - tulettehan vihaiseksi siitä - kuinka idiootteja oikeastaan aikaisemman sukupolvet olivat. Mutta valitettavasti tekin edustatte ihmiskuntaa ja teette siten samat virheet, mitä me aikaisemmatkin.

Maksatte meidän virheistä sotimalla puhtaasta vedestä ja siten hajotatte sen luulon, että ihmiskunta tekisi kaikkensa kehittääkseen teknologiaansa siihen pisteeseen - jotta voisimme evakoitua tältä pilatulta planeetalta. Eli anteeksi sinä sylivauva, naura ja nauti vielä kun voit.

Masentavaako? Totta tämä taitaa olla. uutisissa oli kyllä, että Venäjä on vienyt joukkojaan pois ukrainasta. mutta toisaalta - Aasiasta - kuului uusimman Kiinalaisen mielipidetutkimuksen tulosta. Valtaosa Kiinalaisista pitää hyvin todennäköisenä sotaa Japania vastaan. Pohjois-Koreasta ei ole vähään aikaan kuulunut mitään, asia joka on vain merkki siitä -että kohta sieltäkin kuuluu jotain.

Kaiketi syksyn sienipilvisatoa.

Huomenna on myös New Yorkin terrori-iskujen muistopäivä. 11.9.2001 muutti maailman.

Jos sota Japanin ja Kiinan välillä käynnistyy, taas ovat pilvenpiirtäjät vaarassa. Sekä maailman talouskasvu. Sekä koko helvetin planeetta. Aika loppuu. Totta.

näkeekö tämä ihmiskunta vuotta 2054 - vai onko jo valtaosa ihmiskunnasta kuollut.

Nyt vuonna 2014 koko Libyan olemassa oloa uhkaa Ebola. Tuhansia kuolleita ja virus leviää kuten kulovalkea polttoaineella kastellussa metsässä. Tutkijan mukaan, Suomi on turvassa Ebolalta.

..kunnes joku idiootti keksii, että tämä on jumalan tahto ja tartuttaa koko Euroopan Ebolaan.

Wikipedian päivittäissivut kertovat aika kattavasti juuri tällä päivämääräällä tapahtuneista asioista historiassa. Löytyy taatusti asioita, joista voidaan vain todeta - että kyllä se historia vain toistaa itseään.

10.9..

..1939 Kanada julistanut sodan Saksalle.

..1977 Ranskassa teloitettiin viimeisen kerran Giljotiinilla.

..2003 Ruotsin ulkoministeriä puukoitettiin tavaratalossa. Hän kuoli saamiinsa vammoihin.

Sodanjulistus, keskiaikaan kuulunut riitti ja nykyajan päättäjien vaarantunut elämä.

Kaikesta huolimatta nyt syyskuussa, auringon vaikutuksen alaisena olevassa ulkomittarissa - on helleraja rikkoontunut +28.2c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.