maanantai 10. helmikuuta 2014

kuinka maailma voi?

 


Uutisia internetistä:


Kouvola, keskusta. Koulu on tulessa. Pelastuslaitoksen edustaja arvion tilannetta "vakava tulipalo" Vielä ei ole tulipalon syitä selvitetty, koska olosuhteet kyseisen koulun liikutatiloissa ovat tulikuumat.


Maailma: Shirley Tempe on kuollut. Kuollessaan hän oli 85 vuotta vanha. Kuolinsyystä ei tätä kirjoittaessa ollut tietoa.


Kemijärvi saa ensimmäisen aikataulutetun sähköjunan ensi kuussa, sähköistys on jo valmiina mutta liikennevirasto vielä testaa yhteyttä. Sillä pakkasrintamassa olisi ikävää, jos sähkölämmitteinen juna jäisi -40c asteen pakkasissa jumiin keskelle ei-mitään.



Jämsä: Haavisto. Mies kuollut tulipalossa.


siinä uutiset. Kerrottakoon vielä, että yhdysvalloissa nainen soitti poliisit naapuriinsa, koska luuli että siellä hakataan naista. Liittovaltion poliisit saapuivat paikalle neljän eri yksikön voimin - vain toteamaan, että huutaja oli urossika.

Raporttiin kirjoitettiin "Kiinteistössä ei muuta häiriöitä, kuin kiimassa oleva urossika"


Uutinen ei kerro sitä, että oliko se naapuri itse kiimassa. Eikä edes sitä, että oliko hän edes koskaan käynyt Kiinassa. Mutta melko varmaa on se, että tälläkin hetkellä jossain päin sitä maata tapahtuu asia - josta voidaan suomeksi kirjoittaa:

Kissa kiimassa kiinassa.


niin huvittava lauserakelma, ettei tämä sitä kommentoiva lause ansaitse edes isoa alkukirjainta.


Blogi - tämä elää siis jälleen. Uusia tagituksia tapahtunut, ihmiset vain ovat hylänneet livejournalin ja tunkevat tekemisistään nykyään viemäriin nimeltä facebook.


"FACEBOOK USER lähetti sinulle viestin" alkoi jälleen vilkkumaan tuossa välilehdessä.


nykyaikaa. Eihän sille mitään voine.