keskiviikko 26. heinäkuuta 2006

Jämsän perhe-tragediasta

 

26.07.2006
after all

Nyt soi Viikate. Kappaleen nimitys on Kaisloja. Erittäin kaunis kappale. Mukavan synkkää.

Pääskyset sirisevät ulkona. On heinäkuun loppumainingit, tuossa maanantaina oli aika kovat ukkoset. Alkoi pelottamaan.

Jämsästä on ollut lööpeissä aika paljon. Kuulemma tämä on masentunut kaupunki. Ja tässä tahdon korjata virheelliset käsitykset. R-kioskin myyjättären mukaan ei Jämsä ole vaikuttanut mitenkään masentuneelta paikalta ja hän sentään myy iltapäivälehtiä, joissa kerrotaan Jämsästä. Mähän olen ollut poissa tämän tragedian aikana täältä Jämsästä - joten piti kysyä asianlaitaa. Tietty se murha oli traaginen asia.

Mutta se tapahtui iha perhepiirissä. Eri asia olisi jos joku ulkopuolinen olisi ampunut Paulan keskelle toria. Sitten voisi sanoa, että Jämsäläinen kunnallispolitiikka olisi vaarallista sen harjoittajille.


Eli ei Jämsä ole otsikoiden mukaisesti muuttunut. Sama kaupunki tää on. Takavuosien pedofiiliskandaalikin ei onnistunut horjuttamaan tämä paikkaa. Tosin siitä ei edelleenkään täällä puhuta, arpia ei vedetä auki. Tosin tästä murhajutusta paisuu varmaan taas yksi bodomjärvi. Eli sitä seurataan mahdollisimman tarkkaan sanomalehdissä.

Paikallislehti Koillis-Häme ei kerro paljon tästä tapauksesta.

Se murha tapahtui tosiaankin tuolla Pukinvuoren toisella puolella. Kuinka hienolta se kuulostaa ulkopaikkakuntalaisten korviin, että olen nähnyt kyseisen murhatalon lenkeilläni. Tiinukuja on siellä uudella omakotitaloalueella.

Kun ostin kerran Buranaa, niin Paula Björkqvist oli kassalla. Hän oli mukava ihminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.