maanantai 19. syyskuuta 2022

Nettipäiväkirjani merkintöjen määrä: 2463 kpl

 

19.09.2022i
Pakollinen toinen merkintä samassa päivämäärässä

Vihdoin. Mä sain selville sen oikean luvun, että paljonko merkintöjä on tässä mun nettipäiväkirjassa. Tämä merkintä mukaan lukien, niitä on kaksituhattaneljäsataakuusikymmentäkolme.

Eli 2463 kappaletta. Tuossa pari merkintää sitten kyllä heitin jonkun luvun, kun olin saanut merkinnät koostettua ensin tekstitiedostoon, jonka puolestaan liitin taulukkolaskentaohjelmaani Libre Office - niin en ottanut huomioon, ettei se osaa automaattisesti käyttämäniä päivämäärien muotoiluja lajitella. Ja tekstitiedostoon tuli ne rivinvälit. No pari iltaa oon tässä manuaallisesti poistanut joka toisen rivin ja nyt taulukko on valmis sekä värikoodattu.

Mikä tarkoittaa sitä, että mä voin tarkasti sanoa, mikä oli esimerkiksi merkintä numero 1520

Se oli tämä:

17.08.2006i - Yöllistä.. tilannekertaus.

Ja kappas vaan.. Se sattui olemaan sensuroimatta unohtunut sössötysmerkintä rakkaudesta. Ja Tuossa elokuussa niitä on enemmänkin. Mutta se oli sitä elämää se ja jos liikaa sensuroin, niin sehän tarkoittaa että sensuroin elämääni - eikä se ihan terveeltä kuulosta.

ok. kunhan niinsanotut PAHIMMAT lipsahdukset poistelee. parempi myöhään kun ei milloinkaan. Onhan ne saaneet internetissä muhia sen 17 vuotta.

okei. mä annan nyt tuon olla. En aio tuon juuri tajuntaa tulleen tiedon, mitä tämä kirjani sisältää - antaa nyt pilata sitä, mitä mä olin aatellut kirjoittaa.

Eli nyt mä voin merkitä kirjaan merkintöjen yhteyteen sadan välein järjestysnumerot.

Monta säätöä siis tämän sivustoni parissa. Tässä onnistuin sekoittamaan sen satunnaisen merkinnän koodin, se luvattu galleriaosio.. En ole vielä tehnyt tiliä Flicr palveluun, jotta sais kuvat sinne. Ja samalla toi galleriaosion tämän sivuston kuvia esittelevä osa on kesken. Samalla mä harkitsen tekstiarkiston sitä väripallo koodausta uusia. Entäs sitten sen linkkiosion palauttaminen?

nähj. ei nytte. Sen sijaan mä siirryn käsitteleen taas kelikameroiden antia tältä päivältä. Taas sattumanvaraiset muutama kappale kameroita.

https://www.kelikamerat.info/kelika... täs oli kuu jännästi, näytti asteroidilta

Tie21, Enontekiö, saarikosti. Kamera maisema2 klo 22:24

Kuu siis on näkyillyt kamerassa, ja kameran lissin lian takia on kiertolainen saanut hännän suoraa yläpuolelleen. Joku vissiin muuten törmännyt siihen kameraan, kun maiseman sijaan kuvaa pelkkää taivasta. muut saman tolpan kamerat kuvaavat sitä - mihin ne alunperin on suunnattu.

https://www.kelikamer.. Kele kun tää säikäytti!

Tie 9553, Inari, Angeli

Puska tien vieressä näyttää kameran infrapunavalossa ihan ihmisen päältä! Kamera ei ole havainnut mitään liikennettä koko päivänä. Kuvannut vaan tosi hienoo ruskaa. tien pinta kamerassa näkyy kyllä, että tiellä on ollut liikennettä. sora on vaihtanut paikkaa ja urat siirtyvät.

Tie 92, Inari, Näätämö

Tämän otin sen vuoksi, että se kamera kun näyttää paikallisen nesteen polttoaineen hintapylvästä. Jämsässä se hinta näkyi olevan Nesteen pylkväässä jo jotain 1.984 mut tuolla 2.078 Helvetin reilua! Siis jos ottaa etäisyyden huomioon.

Tuosta kamerasta siis voi katsoa, mikä hinta on Näätämössä bensalla. Linkki unohtu, mut sivustolle pääsee noista muista linkeistä.

https://www.kelikamerat.info/kelikam.. muuramen kamera taas kuvannut junan

Tie9 Muurame, klo 18:24 näkynyt IC juna. Nykyään ei voi päätellä junan kulkusuuntaa veturin sijainnin kautta. Pendolino mennyt tuosta ohi klo 16:24 ja sen tiedän olleen matkalla kohden Jyväskylää. Muistan aikataulusta sen verran. klo 20:14 radalla on ollut puujuna, klo 18:14 on valtatiellä mennyt jännä rekka.

Ei siitä ajoneuvosta sitten sen enempää. Kaiketi pääsi turvallisesti sinne, minne pitikin. Lopuksi vielä, kerta noita merkintöjä tässä olen selannut läpi, niiden otsikoiden kera - niin mitä tänään oli silloin joskus. Mä pääsen tällä kirjallani jopa 20 vuoden päähän. Kaiketi saavutus.

2002 Myöhästyin koulusta. 19.09.2002 - Jälleen on ambulanssi vastapäisellä parkkipaikalla. muistanutkaan, että aina väillä näkyi sinisiä vilkkuja verhoissani.
2004 Ehkäpä sitä sitten siirryn lopullisesti sen Namo Web editosin käyttäjäksi ja jätän hyvästit Front Pagelle.. 19.09.2004 - Suomalaisia nykyajan raunioita
Yhä samalla front pagella eteenpäin. Vaan kait joskus pitäis vaihtaa ohjelmaa..
2006 mutta meillähän on digitelevisio ja kasa aivotoimintaa vähentäviä formaattiohjelmia, 19.09.2006 - pilvinen päivä
oikeastaan samoilla linjoilla vielä.

 

Jep. tosiaan. tuossa vuoden 2006 merkinnässä oli siitä, että silloin pystyi olemaan kellottomassa maailmassa halutessaan. puhelimen näytöltä sai kellonajan pois. Ei enää, vissiin ei ole enää ees perusluuriakaan jossa voisi sen tehdä.

helvetin surullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.