torstai 25. syyskuuta 2008

Jälleen käydään keskusteluja

 

25.09.2008
Jälkeen käydään keskusteluja.

..Opettaja yritti pelastaa oppilaansa murhaajalta..

Sankareita. Kyllä niitä on, mutta tuossa tapauksessa se ei ollut turhaa. Hullulle ei voi mitään, tilanne varmaan oli se että tapa tai tule tapetuksi. Tietty minäkin olen järkyttynyt tästäkin tapauksesta. Ajatuksia tietty olisi, ne vain pitäisi kirjoittaa. Siis Kauhajoen ampuja ihannoi väkivaltaa ja mistä sitä väkivaltaa raaimmillaan näytetään? Televisio ja internet ovat ne pahimmat.

Poliisi kuulusteli kyllä tuota ampujaa - oliko se viime sunnuntaina vai maanantaina, murhat tapahtuivat viime tiistaina. Asetta ei viety pois tai aseenkantolupaa evätty. Oli ihmisiä, jotka olivat tietoisia tulevasta. Muttei kukaan kertonut eteenpäin - vaikka tiesivät että toi kyllä tappaa koska on hullu. Nimeltään Matti Juhani Saari. Nyt kuollut, kuoli vammoihinsa Tampereella. Pitäisikö noiden jäädä henkiin vastaamaan teoistaan? Vai onko vain parempi että niistä pääsee, kun tekonsa lopussa tappavat myös itsensä?


Tässä hyvinvointimaassa kun ei kenenkään pitäisi kuolla. Todella hyvin voi tämä yhteiskunta kun tälläisiä pääsee sattumaan.

Viimeksi Jokelassa (07.11.2007 - Talvi tuli), nyt Kauhajoella, seuraavaksi... ? ??

Järkyttäviä asioita. Ja niitä alkaa olemaan jo ihan kotinurkilla.. 26.07.2006 - after all

Tämä on vissiin sitä hienoa tulevaisuutta.. 

Osanottoni Kauhajoelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.