lauantai 12. lokakuuta 2002

Myyrmannin pommi-iskusta vain jotain 24 tuntia

 

12.10.2002 - lisää tietoa saatumme
Not so great way to go!

Jos Radio Cityn naisihmiseen on luottamista, isku oli näyttötyö.
24 tuntia sitten huomattiin että jääkaapista puuttuu jotain. Kauppaan pitää lähteä. Surullista tulevaisuuden näkökulmasta.

Siis opiskeliapojan tekemä pommi keskellä ihmisvilinää. Mitä sen mielessä liikkui tuolloin? Lapsia ja pelle hauskuttaa niitä. Ilmapalloeläimiä. Kaikki on puhdasta ja siistiä. Mainosvalot jäävät yksin ja maksamattomat tavarat kauppojen kassalle.

Ruumiita tuttujen mainosten keskellä. jotain rakennuspölyinen suklaapatukka maksaa 0.59 €. Kaikki on pysähtynyt. Kuolemanrangaistus tekiälle! No, sehän toimitti sen itse.

Kävin tänään uudessa löytämässäni kaupassa, jossa käyn sunnuntaisin kerta se auki on. Kiva pieni puoti. Pitelin ovea auki puoli minuuttia kun minä järkytyin uutisesta vasta lööpin takia. Verissäpäin oleva suomalainen nainen, pääkaupunkilainen.

Ostin lehden R-kioskista. Mikähän sitä nuorta tyttöä - joka taannoin myi minulle viimeisen Liptonteet hyllystä - siellä oikein vaivaa kun vaikka iltapäivälehtien lööpit oli mitä oli, kaikkein pahimmat, niin se vain hymyili ja oli iloinen? Onkohan hänellä kaikki aivan kunnossa kun uutinen kuolleista lapsista hymyilyttää?

Varmaa on se että suomi alkaa vihata tuota opiskeliapoikaa - iältää alle parikymppistä. Silpoutumisvammoja lähiössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.