torstai 5. tammikuuta 2006

ajatuksia maailmasta 06, ennustuksia

 

05.01.2006i
Nimetön. Se suuri ja kaunis nimetön.

Nimetön on yksi CMX:n kappale ja se soi nyt.

Tuo mun vapaa alue, minkä mä loin. Se on paikka missä voitte kommentoida vaikka sitä asiaa, että mitä mieltä olette siitä, että joku syö maksalaatikkoa kello 22:44?

Mitä mieltä te siitä olette? Ja miksi te olette sitä mieltä mitä olette?

Keitä te olette? Haastan juuri sinut, joka luet nyt tätä boldattua tekstiä - kirjoittamaan jotain siihen vapaaseen alueeseen. Onko teistä siihen?

Jatkan nyt omia mielenkiintoisia juttujani. Ja tietokoneeni valitsi soittolistasta kappaleen nimeltä "Vallat ja Väet" 100 kappaletta CMX:ää. Täällä vetää. Minä näen sen tuosta tunnelmaa luovasta tuikku-kynttilästä. Sen liekki lepattaa kuin paha henki. Ehkäpä se on sellainen. Jämsän seuduilla on historiassa tapettu väkeä. Jospa jonkun haamu on tullut tänne vainoamaan tämän kerrostalon asukkaita. Ja vain sen vuoksi, että se rakennettiin hänen hautansa päälle?

Jatkan tätä linjaa..

Jospa kaikki mitä tiede ei osaa selittää onkin totta? Henkilökohtaisesti se tuhoaisi maailmankuvani, mutta viis siitä. Entäpä jos kaikki entiset jumalamme ovat vielä olemassa? Siis ennen kristinuskoa, kun oli kiva uskoa johonkin suurempaan. Miksei vieläkin? Kyllä tämä luonto on villi näiden DSL-yhteyksien ulkopuolella. Susi on tappanut koiran Jämsän naapurikunnassa. Susivaaraa siis vuonna 2006. Ne sudet ovat siis toisella puolella suuria vesistöjä. Jos ne eivät mene siltoja pitkin, niin tällä puolella jokea on turvassa. Tosin tästähän ne suuret metsät vasta alkavat.

Jos ihminen nyt häviäisi, niin luonto ottaisi kaiken haltuunsa. Meistä ei jäisi muuta kuin raunioita. Kaupunkimme tuhoituisi pikkuhiljaa pois. Maapallo osaisi kunnostaa itse itsensä. Siis jos me ihmiset lopettaisimme itsemme tyhmyyttämme ja ahneuttamme. No.. hyviä uutisia maapallolle. Pääset meistä eroon, jotka poraamme sinuun reikiä löytääksemme lisää luonnonvarojasi. Me tuhomamme.. öö, tai jos ollaan tarkkoja - TUHOSIMME sinun ilmastosi. Otsonikerrosta ei enää kohta ole. On liian myöhäistä tehdä mitään kasvihuoneilmiötä lopettavaa.

Lintuinfuessa on tappanut ihmisiä Turkissa, joka on euroopan naapurimaa. Tosiaan.. siihen ei ole vielä lääkettä. Tahdotteko kauhujutun, joka voi olla totta?

Eli haluatte lukea sellaisen.

Eräänä päivänä saapui Helsinkiin laivalla sairas mies. Hän oli viettänyt aikaa laivallamonessa paikkaa ja koskettanut moneen ihmiseen. Viikko tuon laivan saapumisen jälkeen tuo mies kuoli eristyksissä. Kului toinen viikko ja I-junassa matkustanut naishenkilö alkoi köhimään ja huorailemaan. Ambulanssi soitettiin seuraavalle asemalle. Auto vie hänet sairaalaan eristykseen. Hän kuoli seuraavana iltana. Tästä alkoi tulemaan jo lööppejä, joihin ei uskottu. Suomessako muka joku tappava tauti? Pyh!

Parin päivän päästä Mannerheimin tien kevyenliikenteenväylille lyyhistyi 3 ihmistä. Heidät vietiin eristyksiin mutta he kuolivat samoin kuin aikaisemmat potilaat. Annettiin suurhälytys ja pääkaupunkiseudulle asetettiin ulkomaliikkumiskielto. Sitten Oulussa kuoli pari ihmistä samoihin vaivoihin. Sitten kuului Mikkelistä uutisia, että niin oli sielläkin käynyt. Pääkaupunkiseudulla Ambulanssit saivat kuljettaa tauotta potilaita turhaan eristyksiin. Kuolemantapauksia alkoi ilmenemään ympäri suomea.

Ne jäljitettiin ja saatiin tietää, että tartunta oli tullut ihmisten mukana Helsingistä. Pyydettiin hätäapua ulkomailta, mutta sielläkin oli käynyt samoin. Tautia oli New Yorkista Tokioon ja sieltä Sydneyhyn saakka. Tautiin ei löytynyt parannuskeinoa ajoissa. 2/3 ihmiskunnasta ehti kuolla ennenkuin lääke löydettiin.

Lääkettä saivat vain rikkaimmat, koska lääkeyhtiöt havittelivat jättivoittoja.

Loppu.

Todellinen kauhukertomus. Mitä mieltä olitte siitä? Kommentoikaa?

Tulen lepattava liekki saa kannettavan tietokoneen näytön varjon heilumaan seinällä. tietokoneesta on yhteys maailmaan. Miljardit ihmiset voisivat lähettää minulle sähköpostia. Miljardit ihmiset voisivat soittaa minulle. Voisin saada yhteyden miljardiin ihmiseen, mutta miksi?

Montako ihmistä tietää mun olemassa olosta? Arviolta 20000. Siis jos otetaan lukuun kaikki, jotka ovat nähneet nimeni jossain, nähneet minun henkilökohtaisesti jossain tai sitten tietävät minun elävän. 20000 ihmistä. Ja se on varmaan yliarvio.

Keitä mä tiedän olevan olemassa, niin se määrä on varmaan 6000 ihmistä ja taas - yliarvio. Jos otetaan kaikki näyttelijät, kuuluisuudet, tuttavat ja sukulaiset yms yms. summa tulee aika suureksi. En ole koskaan nähnyt tarvetta laskea sitä määrää.

Ihmisiä on paljon. Ja he ovat yksin. matkalla hiljaisuuteen. Koko tämä planeetta.. Matkalla suuressa tyhjyydessä. Tällä puolella näkyy valoja ja toisella ei. Olisiko tosi rauhoittava näky katsoa sitä kaikkea jostain avaruusaluksesta? Nähdä kaikki yhdellä kertaa. Koko tämä meidän älyllinen elämämme.. Ja miltä tuntuisi loitota siitä pallosta kuunkin ohitse jonnekin?

Oikealla suuri tulipallo ja vasemmalla tyhjyyttä sekä muutama tähti.

Ja sinä olisit se ainoa ihminen tuhansiin kilometreihin.

Syöksytään takaisin. Sitä näkyisi jossain kohtaa kolme valokeskittymää, jotka olisivat Kaipola, Jämsä ja Jämsänkoski. Sitten syöksyttäisiin kohti keskimmäistä.. Äänien jälkeen ne kaikki olisivat pimeinä, ellei yksittäisiä tulipaloja otettaisi huomioon. Asteroidilla ei sittenkään palata takaisin kotipaikkakunnalleen. Se nimittäin meni tomuksi.

Mutta jos pieni asteroidi törmäisi maapalloon, niin miksi se valitsisi kohteekseen kaikista maailman paikkakunnista juuri jämsän? Ei tuli tätä kaupunkia tuhoa. Sen tekee sitten lopulta jää. Jääkausi on tilattu. Mitäs pilasimme ilmastomme?

No, kas kun niin ei tarvinnut investoida suuria määriä rahaa vaihtoehtoisiin energiamuotoihin.

Käytän Fattenwallin sähköä. Mistä se on peräisin? Ydinvoimalastako? Sama se mistä se sähkö on peräisin. Energia, jota modeemini käytti muodostaessaan nopeata yhteyttä tietokoneen ja internetin välille katsellessani TV-uutisia tietokoneella. Tämä laite kertoi maailman tuskasta. Siis maailma on menossa heikompaan suuntaan. Verkkokaapeli tuo uutisia.. bittivirtaa.. Ja tällä kertaa haaviin jäi juuri tullut tieto siitä, että kuinka Yhdysvaltain hallitus alkaa harrastamaan kiusallisten tietojen sensuroimista valtamediasta maan turvallisuuteen vedoten.

No.. siitähän se sitten alkaa.. Ihmiset siellä varmaan alkavat vastustamaa tuota asiaa ja valtiovalta päättää siksi, että noi ihmiset ovat valtion vihollisia - eli lainsuojattomia. Ja sitten muuta maat alkavat huomautella ihmisoikeuskysymyksistä. No, eihän se sitten käy laitaansa että ulkopuoliset alkavat puuttua meitin asioihin.

"Mainosten jumalat toisilleen hymyilee - käsi vapisee säätimellä - tuosta elämä jatkuu tai katkeaa" CMX-Nimetön lyriikkaa.

Viisaita sanoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.